Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Από εκεί «κλέβουν» φαγητό οι παίκτες - Αποκάλυψη «φωτιά»

Survivor: Από εκεί «κλέβουν» φαγητό οι παίκτες – Αποκάλυψη «φωτιά»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις παραβάσεις των παικτών

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουν αποβληθεί τέσσερα άτομα από το Survivor, ωστόσο οι αποκαλύψεις από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κάποιοι έχουν ανακαλύψει ένα μέρος, στο οποίο έχουν βρει πολλές φορές φαγητό, χωρίς να τους πιάσουν.

Πρόκειται για το Exathlon που στεγάζεται σε απόσταση αναπνοής από το Survivor και το οποίο είναι επίσης ριάλιτι επιβίωσης, και τα δικαιώματα του έχει η Acun Medya.

Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις στο twitter;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, όχι απλά υπάρχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ένας από αυτούς έχει κάνει και ψεύτικο προφίλ στο twitter και απαντά σε διάφορα, υπερασπιζόμενος βέβαια πάντα τον εαυτό του!

Σύμφωνα με το Star δεν έχει εντοπιστεί ποιος είναι, γιατί ακόμα το ρεπορτάζ τρέχει, όμως γίνεται κατανοητό πως εφόσον αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη «βόμβα» μέχρι σήμερα στο παιχνίδι.

Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Κυριακής 2 Απριλίου του Survivor All Star οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία. Οι Διάσημοι σε έναν σκληρό αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι Μπλέ έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ απόψε που θα χάσουν στη δεύτερη ασυλία θα βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αυριανό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο. Έπειτα από ψηφοφορία οι Μπλε στέλνουν στον τάκο την Ρία Κολοβού.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024