Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κουλμπάκοφ διέλυσε κάθε αμφιβολία με το… σκάνδαλο του αιώνα

Ο Κουλμπάκοφ διέλυσε κάθε αμφιβολία με το… σκάνδαλο του αιώνα

Η διαιτησία του Κουλμπάκοφ στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα της διαιτησίας

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν τον Αλεξέι Κουλμπάκοφ για να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος του προβλήματος με τις διαιτησίες στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο όσα έκανε ο Λευκορώσος ρέφερι στην Τούμπα ήταν το κερασάκι στην τούρτα των εγκληματικών λαθών που έχουν γίνει και άνοιξε τα μάτια, ακόμα και στους ανυποψίαστους!

Η ΑΕΚ να θυμίσουμε, είχε δηλώσει δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Κοσμά μετά τη συνάντηση των μεγάλων, ότι «η ΑΕΚ εμπιστεύεται, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το Πρωτάθλημα».

Δεν πρόλαβαν να περάσουν κάποια 24ώρα από τις δηλώσεις του Γιώργου Κοσμά και η εμπιστοσύνη μεταβλήθηκε στο… σκάνδαλο του αιώνα!

«Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!», ήταν η πρώτη ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Social Media και μετά από λίγο, ακολούθησε και η επόμενη: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…»

Δεν χρειάστηκε να κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι για να αλλάξει αίφνης η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρά ένας μόνο αγώνας και 2-3 λάθη!

Γιατί δεν μέτρησε το γκολ;

Και πώς να μην φωνάζει η ΑΕΚ, αφού ουδείς κατάλαβε το λόγο για τον οποίο δεν μέτρησε το γκολ του Αμπραμπατ. Ακόμα και ο μονίμως γκρινιάρης και διαμαρτυρόμενος Ρασβάν Λουτσέκου αναρωτήθηκε: «Η ΑΕΚ σκόραρε νωρίς ένα κανονικό γκολ, δεν κατάλαβα γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο διαιτητής».

Βέβαια διαμαρτυρίες για τον Κουλμπάκοφ και μάλιστα έντονες, υπήρχαν και από τον ΠΑΟΚ, παρότι ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε στην περιβόητη συνάντηση ότι υπάρχουν καλοί elite Λευκορώσοι διαιτητές και πρέπει να τους φωνάξουμε.

Ο Ινγκασον με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, είπε για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ: «Ξαναλέω είναι ξεκάθαρο φάουλ. Το είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή. Γκρέμισε τον παίκτη μας ο αντίπαλος. Έχει γίνει παράβαση. Έχουμε κουραστεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα συνεχώς. Εμείς παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουμε το ίδιο να κάνουν και οι διαιτητές».

Είναι όντως κατόρθωμα για έναν διαιτητή να καταφέρει σε κάποιο ματς, να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες και ο Λευκορώσος το πέτυχε! Ακόμα και οι τυφλοί είδαν λοιπόν ότι δουλειά με αυτούς τους διαιτητές δεν γίνεται.

Και μπορεί η ΕΠΟ να έχει κλείσει όλους τους διαιτητές μέχρι το Πάσχα, αλλά έχει τη μεγάλη ευκαιρία να εξιλεωθεί και στις υπόλοιπες αγωνιστικές των πλέι οφ που απομένουν, να βρει διαιτητές elite από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Κουλμπάκοφ άλλωστε, το έκανε πιο εύκολο…

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024