Πρωτιά και τον Μάρτιο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα»
Ψήφος εμπιστοσύνης από τους τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» - Στην κορυφή επί 7 μήνες
Το ισχυρό αποτύπωμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» επισφραγίστηκε με μία ακόμη νίκη τον Μάρτιο.
Οι ειδήσεις του MEGA με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, κατέκτησαν την κορυφή με 535.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: ALPHA 494.000, ΣΚΑΪ 444.000, STAR 432.000, ANT1 342.000, OPEN 341.000, ΕΡΤ1 181.000.
Ταυτόχρονα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» προπορεύθηκε του ανταγωνισμού με μέσο όρο 13,9% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Οι ειδήσεις του MEGA είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ενημέρωση εδώ και 7 συνεχόμενους μήνες. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και σήμερα, διατηρούν κάθε μήνα την πρωτοκαθεδρία τους, καταγράφοντας κορυφαίες επιδόσεις στο δυναμικό κοινό 18-54. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη, παρέχει στους τηλεθεατές την πληρέστερη ενημέρωση με συνέπεια, αξιοπιστία και εγκυρότητα, κερδίζοντας σταθερά την ψήφο εμπιστοσύνης τους.
#MegaGegonota
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Πολεμικό Ναυτικό της ιστορίας της με ισχυρές δυνατότητες αποτροπής
- Επιμένουν οι αγρότες: Απέκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στον Μπράλο
- LIVE: Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Πώς θα λάβουν οι κτηνοτρόφοι τη συνδεδεμένη ενίσχυση – Οι 15 ερωταπαντήσεις
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ

