Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρραβωνιάστηκε την καθηγήτρια της - Δέχονται όμως επίθεση από τρολ για τη διαφορά ηλικίας τους

Αρραβωνιάστηκε την καθηγήτρια της – Δέχονται όμως επίθεση από τρολ για τη διαφορά ηλικίας τους

Η φιλία του ζευγαριού τελικά κατέληξε σε σχέση.

Μια πρώην «αγαπημένη» μαθήτρια αποφάσισε τελικά να αρραβωνιαστεί την καθηγήτρια της, μετά από αρκετά χρόνια και τώρα ισχυρίζεται πως τόσο η ίδια όσο και η αρραβωνιαστικιά της γίνονται στόχος τρολ που αποδοκιμάζουν τη σχέση τους.

Η 31χρονη Μόνικα Κέτσαμ, από το Μίσιγκαν, αποφάσισε να αναζητήσει την αγαπημένη της δασκάλα, Michelle Foster, στο Facebook για να δει πώς είναι. Η 56χρονη Foster ήταν η καθηγήτρια της στο μάθημα Eπιστήμης όταν ήταν 13 ετών το 2004. «Η Μισέλ ήταν η καθηγήτριά μου και ήταν η αγαπημένη μου γιατί ήμουν το “χαϊδεμένο” της παιδί», είπε η Κέτσαμ.

«Δεν είχαμε καμία σχέση εκτός από το ότι ήταν η αγαπημένη μου καθηγήτρια – μέχρι που επικοινώνησα στο Facebook 16 χρόνια αργότερα». Η Κέτσαμ, έψαχνε για υποστήριξη αφού πέρασε μια δύσκολη κατάσταση με την οικογένειά της, όταν τους είπε πως είναι γκέι και θυμήθηκε ότι η τάξη της Φόστερ ήταν ένα «ασφαλές μέρος», οπότε αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί της, μεταδίδει η New York Post.

Όταν η Φόστερ έλαβε ένα μήνυμα από την πρώην «αγαπημένη της μαθήτρια» τον Απρίλιο του 2020, στην αρχή εξεπλάγη, αλλά αφού συναντήθηκαν για μεσημεριανό γεύμα τον Αύγουστο του 2021, οι δυο τους δέθηκαν. Καθίσαμε και γευματίσαμε για πέντε ώρες — ήταν υπέροχο», είπε η Ketchum. «Τελικά δεθήκαμε. Μπορούσαμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε. Ήμασταν και οι δύο σε πραγματικά σκοτεινά μέρη και ξαφνικά νιώσαμε ασφάλεια» συμπλήρωσε. «Ήμουν πάντα πρόθυμη να υποστηρίξω πρώην μαθητές, ήμουν πολύ χαρούμενη από την επανασύνδεση», ανέφερε από την πλευρά της η Φόστερ.

Η φιλία του ζευγαριού τελικά κατέληξε σε σχέση. «Ήμουν πάντα πολύ δοτική και μια μέρα η Κέτσαμ είπε: «Άσε με να σε φροντίσω» – δεν μπορώ να σου πω πόσο ωραία ένιωσα», είπε η Foster. Τον Μάιο του 2022, και οι δύο τερμάτισαν τις προηγούμενες σχέσεις τους για να μπορούν να είναι μαζί. Η Φόστερ μάλιστα ήταν παντρεμένη με μια γυναίκα και πήρε διαζύγιο για να ξεκινήσει η σχέση της με την πρώην μαθήτριά της. Τελικά η Κέτσαμ έκανε πρόταση γάμου στην Φόστερ τον Σεπτέμβριο του 2022. Και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους και ζουν μαζί από τότε που χώρισαν από τους συντρόφους τους.

Το ανελέητο τρολ

Ωστόσο, η σχέση τους δεν ήταν πάντα τόσο εύκολη. Το ζευγάρι έπεφτε συνεχώς θύμα τρολ, με κάποιους μάλιστα να ισχυρίζονται ότι η Φόστερ ένα «grooming» -που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για ένα άτομο που έχει σχέση με άτομα κατά πολύ μικρότερό του και έχει χειριστική συμπεριφορά ώστε να καταφέρει να κρατήσει ζωντανή τη σχέση- την Κέτσαμ. Επίσης, πολλοί σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχουν, σχολιάζοντας πως μοιάζουν με μητέρα και κόρη. Αυτό γίνεται «αρκετές φορές κάθε μέρα». Μάλιστα κάποιος υπέθεσε ότι η Φόστερ ήταν η γιαγιά της Κέτσαμ.

Πάντα με έλκυαν οι μεγαλύτερες, οπότε το ηλικιακό χάσμα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, αλλά η Μισέλ ανησυχούσε για αυτό στην αρχή», παραδέχτηκε η Κέτσαμ. «Οι άνθρωποι πάντα ρωτούν αν είναι η μητέρα μου – πρόσφατα σχεδίασα ένα μπλουζάκι που έλεγε: «Όχι, δεν είναι η μαμά μου». «Προσπαθώ να το αφήσω να φύγει, αλλά πονάει – η ηλικία δεν έχει σημασία για εμάς, οπότε γιατί έχει σημασία για τους άλλους ανθρώπους;» τόνισε.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024