Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν κάλεσε στον γάμο τον κολλητό της εξαιτίας της ομοφοβικής οικογένειάς της

Δεν κάλεσε στον γάμο τον κολλητό της εξαιτίας της ομοφοβικής οικογένειάς της

«Μίλησα λοιπόν με τον μπαμπά μου, το συζητήσαμε με την οικογένειά μου και σκεφτήκαμε ότι ίσως δεν θα έπρεπε να εμφανιστείς καθόλου στον γάμο».

Ένας άνδρας στο TikTok αποκάλυψε ότι μια μακροχρόνια φίλη του αποφάσισε να μην το καλέσει στον γάμο της επειδή είναι γκέι.

Του είπε, μάλιστα, ότι η ομοφυλοφιλία και η εμφάνισή του μπορεί να κάνουν τους άλλους παρευρισκόμενους στον γάμο να αισθανθούν «άβολα». Αργότερα, βέβαια, τον κάλεσε ξανά αλλά εκείνος αρνήθηκε, επιλέγοντας να κάνει μια γιορτή για τον εαυτό του.

Σκοταδιστικές δηλώσεις από πολιτικό: «Οι γιατροί μπορούν να αρνηθούν θεραπείες σε ΛΟΑΤΚΙ+ ασθενείς»

Σε ένα βίντεο που ανέβασε το Οκτώβριο, ο Devin Valeno – ένας TikToker που μοιράζεται προσωπικές ιστορίες και συμβουλές μακιγιάζ – είπε ότι είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί στον γάμο της καλύτερής του φίλης για επτά χρόνια.

Αν και αρχικά επιβεβαίωσε την αποδοχή της πρόσκλησης, η φίλη του δεν επικοινώνησε μαζί του για μια βδομάδα. Υπέθεσε ότι ήταν απασχολημένη με τον σχεδιασμό της εκδήλωσης. Αλλά μετά του τηλεφώνησε απροσδόκητα. Απάντησε αμέσως και άρχισε να της μιλά με ενθουσιασμό για την παρουσία του στον γάμο. Έμεινε «σιωπηλή» είπε ο Valeno.

Γίνεται να μην φορέσεις κάτι… κοριτσίστικο;

Ανησύχησε μήπως ο γάμος είχε ακυρωθεί. Τότε εκείνη του σχολίασε: «Σχετικά με τον γάμο: Γίνεται να μην φορέσεις μακιγιάζ ή κάτι κοριτσίστικο;»

Ένιωσε λίγο «ξαφνιασμένος» από το αίτημά της, αλλά της είπε: «Ό,τι κι αν είναι… Είναι η ξεχωριστή σου μέρα! Φυσικά και θα το κάνω».

Η κλήση τελείωσε, αλλά αργότερα τον κάλεσε ξανά. Όταν άρχισαν να μιλούν, και οι δύο ανέφεραν με ενθουσιασμό το γεγονός. Ωστόσο, στη συνέχεια του είπε:

«Μίλησα λοιπόν με τον μπαμπά μου, το συζητήσαμε με την οικογένειά μου και σκεφτήκαμε ότι ίσως δεν θα έπρεπε να εμφανιστείς καθόλου στον γάμο. Το να είσαι εσύ και ο φίλος σου εδώ, και να είσαι γκέι και όλα αυτά, θα έκανε πραγματικά την οικογένειά μου να νιώθει άβολα».

Ο Valeno εξέφρασε την έκπληξή του που η καλύτερή του φίλη για επτά χρόνια του έλεγε αυτές τις κουβέντες.

Ξέσπασε σε κλάματα

«Μία δική μου σύμμαχος υποτίθεται ότι είναι σύμμαχος ολόκληρης της κοινότητας», της είπε ο Valeno. «Και αν δεν πρόκειται να αποδεχτείς εμένα και τον άνθρωπό μου για αυτό που είμαστε, τότε απλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πια φίλοι».

Εκείνη τότε απάντησε: «Χαίρομαι. Δεν θέλω να είμαι γύρω από αυτό το είδος της ενέργειας ούτως ή άλλως».

Ο Valeno ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι κάποια που γνωρίζω και αγαπώ εδώ και χρόνια, η οποία απλώς με πέταξε στην άκρη λόγω της ατζέντας της οικογένειάς της», λέει δακρυσμένος στο βίντεο. «Είναι 2022 και οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να σε πετούν έξω μόνο και μόνο λόγω του γεγονότος ότι είσαι γκέι».

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 11 Νοεμβρίου, είπε ότι ο φίλη του τον κάλεσε ξανά.

«Έχω φανταστικά νέα», φαίνεται να του είπε. «Πραγματικά το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να έρθεις στο γάμο τελικά».

Όταν περίμενε περισσότερες εξηγήσεις, εκείνη έμεινε σιωπηλή. Έτσι της είπε: «Αυτό είναι συγγνώμη;»

«Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις συγγνώμη. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαστε εντάξει», του απάντησε.

Του έπεσε το σαγόνι, αλλά εκείνη δε σταμάτησε εκεί. «Ένα τελευταίο πράγμα. Σε παρακαλώ, μην βάλεις μακιγιάζ και μην φορέσεις τίποτα που μπορεί να κάνει την οικογένειά μου να αισθανθεί άβολα».

«Αφού κάνω τους πάντες τόσο άβολα, αρνούμαι», της απάντησε. Μετά της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Προς τιμήν της, θα διοργανώσω έναν γάμο για μένα, από εμένα, την ημέρα του γάμου της», είπε ο Valeno στο ΤikTok. «Απλώς για να δείξω πραγματικά πόσο αγαπώ και νοιάζομαι για τον εαυτό μου».

@makeupbyedevin This is one of the most personal hate crimes I’ve ever experienced. Wake up It’s 2022 and gay people aren’t going away! #fyp #viral #fypシ ♬ original sound – Devin

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024