Εικόνες ντροπής σήμερα στα Τρίκαλα, όπου το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ilina» ήταν αρκετό για να δημιουργήσει… λίμνη σε προαύλιου σχολείου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Trikalanews.gr τα νερά της βροχής κύκλωσαν το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων, με αποτέλεσμα τα νήπια να μην μπορούν να βγουν από το σχολείο για να τα παραλάβουν οι γονείς τους και να πάνε σπίτι τους με ασφάλεια και …στεγνά.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Γυμνασίου βοήθησαν στήνοντας γέφυρα με τα παγκάκια του νηπιαγωγείου και βοηθώντας τα μικρά παιδιά να βγουν ένα-ένα από το σχολείο.
Στο ίδιο έργο θεατές στη Νέα Φιλαδέλφεια
Αναπόφευκτα θυμάται κανείς τις εικόνες από τη Νέα Φιλαδέλφεια όταν μαθητές είχαν φτιάξει γέφυρα από θρανία για να φύγουν από το σχολείο τους που είχε πλημμυρίσει κατά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59