Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Γουλιώτη: «Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου»

Στεφανία Γουλιώτη: «Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου»

«Γιατί αναζητώ αυτή τη βία;»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Στεφανία Γουλιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαύσαμε φέτος στο MEGA μέσα από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχανάλυση.

«Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου»

«Πήγα για ψυχανάλυση, γιατί υπήρχε μία βία στις σχέσεις μου που δεν την καταλάβαινα. Είχα συγκεκριμένα μοτίβα που τα ανακάλυψα αργότερα. Πια ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο ευτυχισμένος» αναφέρει η Στεφανία Γουλιώτη.

«Έλεγα λοιπόν: μα εμείς στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ, γιατί αναζητώ αυτή τη βία; Πώς έρχεται αυτή η οξύτητα στις σχέσεις; Βία και λεκτική και στις αντιδράσεις, απόλυτες: ή μαύρο ή άσπρο ή στο φουλ ή στο τίποτα. Τι είναι αυτή η υπερβολή; Γιατί είμαι έτσι;» τονίζει η ηθοποιός.

«Έχουν αρχίσει και μαλακώνουν τα πράγματα. Κάνεις τόσο καιρό ψυχανάλυση και δεν ξέρεις αν είναι ο χρόνος που τα μαλακώνει όλα αυτά ή τα λεφτά που δίνεις» παραδέχεται χαριτολογώντας η Στεφανία Γουλιώτη.

«Η ψυχανάλυση σε δεσμεύει σε κάτι, σε βάζουν και πληρώνεις πας δεν πας. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μια βλακεία και μισή, μετά κατάλαβα ότι είναι μέρος της άσκησης. Έλυσα αρκετά πράγματα, μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι ξέρω τα προβλήματά μου και ψάχνω έναν τρόπο να περάσω στην πράξη» εξομολογείται η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε όσα είπε…

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024