Μπαρτζώκας: «Αυτά τα παιχνίδια τα βλέπουμε σαν προπόνηση»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε με δηλώσεις του πως ήταν ανάγκη να γίνει εκτεταμένο ροτέισον λόγω κούρασης των παικτών του.
Άλλο ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στη Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Καρδίτσας με 92-61 στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, στάθηκε στο ροτέισον που έκανε κι αυτό γιατί οι παίκτες είναι κουρασμένοι λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:
«Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στον Μάρτιο. Πιο πολύ σαν προπόνηση βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που πήρε το πρωτάθλημα, θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο.
Είναι ικανοποίηση η αναγνώριση προς εμάς. Παίζουν ομαδικά και όταν έχουν μεγάλο κίνητρο παίζουν πολύ καλά.
Αυτό που μετράει είναι το τι θα κάνουμε στους επόμενους τίτλους που απομένουν.
Αποφασίσαμε να έχουμε τον Φαλ έξω γιατί έπαιξε με ίωση την Παρασκευή, ο ΜακΚίσικ παίζει με ένταση όλη τη σεζόν και ο Ουόκαπ έπαιξε λιγότερα από 10 λεπτά.
Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση. Τα τρίποντα είναι κάτι που θα το βρούμε. Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία και παίζεις τελικούς από τον Οκτώβριο στην Ευρώπη».
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Ανησυχία για τον Ναδάλ: Η φωτογραφία του θρυλικού τενίστα που έγινε viral στα social media (pics)
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442