Νίκος Μουτσινάς: Άφωνοι όλοι με την ατάκα του – «Δεν ξέρω αν θα έρθω την Δευτέρα με αυτά που κάνατε»
Η ατάκα της Πιερίδη που έβαλε «φωτιά»
Μία ατάκα της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία ήταν καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν αρκετή για να μείνει άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα.
«Κάτσε γιατί εγώ κάτι μυρίζω εδώ. Μου μυρίζει κάτι και σε βλέπω κάπου. Κάτι προς τα εκεί, προς εμάς πηγαίνεις εσύ. Δεν ξέρω, έχω μια διαίσθηση ότι θα ξαναβρεθείτε… θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί εμείς» είπε η Μαριάντα Πιερίδη, υπονοώντας ότι ο παρουσιαστής θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.
«Δεν ξέρω που με βλέπεις; Ποιο είναι το εμάς; Σε άλλη ζωή, δεν ξέρω. Κάτι μυρίζεις… Άμα σε πιάσω κι εσένα Μαριάντα. Έχε χάρη που μου αρέσεις πολύ» σχολίασε αποσβολωμένος ο Νίκος Μουτσινάς.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής στο κλείσιμο της εκπομπής ανέφερε: «Τα λέμε την Δευτέρα. Δεν ξέρω αν θα έρθω με όλα αυτά που κάνατε».
Δείτε το βίντεο
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
- ΠΑΣΟΚ: Οι προτάσεις Αυτιά για «χωριά ΑμεΑ» προσβάλλουν τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους και τον πολιτισμό
- Σκιάθος: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε πεζό στη Σκιάθο – Συνελήφθη ανήλικος οδηγός
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442