Η σειρά φορητών υπολογιστών Dell Latitude 5000 Series απέσπασε την διάκριση Gold στις κατηγορίες «Green Office Technology» και «Green Raw Material»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Dell Latitude 5000 Series έλαβε το Gold βραβείο στις κατηγορίες «Green Office Technology» και «Green Raw Material» των βραβείων Green Brand 2023.

 Η σειρά των επαγγελματικών φορητών υπολογιστών Dell Latitude 5000 Series παράγεται με την πιο καινοτόμο χρήση βιώσιμων υλικών στον κόσμο: κατασκευάζεται από βιοπλαστικά από κατάλοιπα επεξεργασίας των δέντρων καθώς και ανακυκλωμένο πλαστικό από μπουκάλια που θα κατέληγαν στην θάλασσα. Τα βιοπλαστικά αντίθετα με τα «κοινά» πλαστικά παράγονται από ανανεώσιμες πηγές βιομάζας και δεν προέρχονται από το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο.

Όλοι οι Latitude διατίθενται με χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα υλικά. Τα σακουλάκια για καλώδια και συνοδευτικά είναι φτιαγμένα από υποκατάστατα του χαρτιού και για το κουτί και την εσωτερική συσκευασία χρησιμοποιείται χαρτοπολτός από ζαχαροκάλαμο και μπαμπού.

Η Dell Technologies επέλεξε να εφαρμόσει όλες τις προαναφερθείσες καινοτομίες στη σειρά Latitude 5000 που είναι αυτή με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων προκειμένου να έχουν τον μέγιστο δυνατό αντίκτυπο.

Παρόμοιες πρακτικές αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για την προώθηση της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας για τη μείωση των αποβλήτων και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον πλανήτη και την κοινωνία μας.

Στόχος μας είναι το 2030 για κάθε νέο προϊόν που πωλείται να ανακυκλώνεται ή να επαναχρησιμοποιείται ένα άλλο ισοδύναμο. Επίσης δραστηριοποιούμαστε ώστε το 100% των υλικών συσκευασίας να προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά και περισσότερα από το μισά προϊόντα να κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιημένα υλικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr