Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η σκηνή της Μπρουκ Σιλντς στα «Φιλαράκια» που εξόργισε τον Αγκάσι - «Έσπασε όλα του τα τρόπαια»

Η σκηνή της Μπρουκ Σιλντς στα «Φιλαράκια» που εξόργισε τον Αγκάσι – «Έσπασε όλα του τα τρόπαια»

Η εμφάνιση της Μπρουκ Σιλντς στα «Φιλαράκια» που έκανε τον Αντρέ Αγκάσι να σπάσει όλα του τα τρόπαια.

Άκρως αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μπρουκ Σιλντς στο New Yorker. Στα 58 της χρόνια, το διάσημο μοντέλο μίλησε για τη ζωή της που από τη βρεφική της ηλικία ζει στα φώτα της δημοσιότητας.

Με το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields» να κάνει σε λίγες ημέρες πρεμιέρα, η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για τον ταραχώδη γάμο της με τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι.

Η Μπρουκ Σιλντς αναφέρθηκε στην αντίδραση του πρώην συζύγου της Αντρέ Αγκάσι στα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια», όπου η ηθοποιός εμφανίστηκε ως guest star. Υποδυόταν τη φανατική θαυμάστρια του Τζόι Τριμπιάνι, χαρακτήρα που ερμήνευε ο Ματ Λε Μπλανκ.

Ήταν σε μια σκηνή που είχε βγει ραντεβού με τον Τζόι Τριμπιάνι και νόμιζε ότι ήταν ο Dr. Drake Ramoray από το «Days of Our Lives». Στη σειρά την είχαμε δει να γλείφει τα δάχτυλα του συναδέλφου της, καθώς ο χαρακτήρας που υποδυόταν είχε εμμονή μαζί του.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε η Μπρουκ Σιλντς, δεν ήθελαν να κάνει το τρελό γέλιο και να γλείψε τα δάχτυλά του. Το είχαν κάνει στις πρόβες και τους είπαν ότι «είναι πολύ τρελό, μην το κάνετε».

Ήταν η ίδια που παρακάλεσε να γυριστεί η σκηνή. «Είναι τόσο αστείο. Απλά την κάνει τρελή. Και είναι όμορφη, οπότε πρέπει να είναι πραγματικά τρελή». Μετά το δεύτερο γύρισμα στη συγκεκριμένη σκηνή, της πρότειναν αν ήθελε να κάνει δική της εκπομπή.

«Έσπασε όλα του τα τρόπαια»

Και μπορεί η Μπρουκ Σιλντς να είχε βγει κερδισμένη επαγγελματικά, ωστόσο ο σύζυγός της Αντρέ Αγκάσι δεν πήρε καθόλου καλά τη συγκεκριμένη σκηνή. Η Μπρουκ Σιλντς περιέγραψε τι είχε συμβεί στα γυρίσματα.

«Στη σκηνή υποτίθεται ότι πρέπει να γλείψω τα δάχτυλα του Τζόι Τριμπιάνι επειδή είναι τα χέρια μιας ιδιοφυΐας. Και θέλω να τα καταβροχθίσω και είμαι τρελή. Ήταν χαριτωμένος. Ήταν σαν να έλεγε «έχω πλύνει τα χέρια μου και είναι καθαρά» και εγώ να λέω «έχω φάει καραμέλα μέντας!».

Στα γυρίσματα βρισκόταν και ο σύζυγός της Αντρέ Αγκάσι. Δεν άντεξε και έφυγε από το στούντιο. «Ο Aντρέ ήταν στο κοινό για να με στηρίξει. Ξαφνικά βγήκε έξω. Όταν τον είδα, μου είπε «όλοι με κοροϊδεύουν, με γελοιοποίησες με αυτή τη συμπεριφορά». Κι εγώ του είπα ότι είναι απλά μια κωμωδία. Θυμάμαι που τον ρώτησα «τι τρέχει με σένα;»», εξήγησε η Μπρουκ Σιλντς.

«Πήγε σπίτι κι έσπασε όλα του τα τρόπαια. Την επόμενη ημέρα, μου ζήτησαν να κάνω τη δική μου εκπομπή», σημείωσε η Μπρουκ Σιλντες, αποκαλύπτοντας πως αργότερα έμαθε ότι ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. «Οπότε αυτή η παράλογη συμπεριφορά είμαι σίγουρη ότι είχε κάποια σχέση με αυτό».

Ένα χρόνο μετά την προβολή του επεισοδίου στα «Φιλαράκια», το 1997, ο Αντρέ Αγκάσι έγραψε για τη χρήση μεθαμφεταμίνης στην αυτοβιογραφία του.

Η εξομολόγηση για τον βιασμό

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο πριν από λίγες ημέρες «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον βιασμό της, που συνέβη πριν από 30 χρόνια.

Ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο PEOPLE που αποκάλυψε ότι η επίθεση συνέβη όταν ήταν 20 χρονών και βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της καριέρας της ενώ προσπαθούσε να βρει δουλειά.

Ο δράστης ήταν ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ, που την είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να κάνει ένα τηλεφώνημα για ταξί μετά το δείπνο. Αντ’ αυτού, της επιτέθηκε, αφήνοντας τη να νιώθει φοβισμένη, μόνη και να κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι είχε συμβεί.

«Η μάχη δεν ήταν επιλογή»

«Έλεγα συνέχεια, «δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Γιατί ανέβηκα μαζί του; Δεν έπρεπε να είχα πιει εκείνο το ποτό στο δείπνο»», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ εύκολο να αποστασιοποιηθώ, γιατί μέχρι τότε ήταν πια παρελθόν. Και επειδή ήταν μια επιλογή τύπου «πάλεψε ή φύγε». Η μάχη δεν ήταν επιλογή, οπότε απλά αφήνεις το σώμα σου. Δεν είσαι εκεί. Δεν συνέβη»», προσθέτει.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Brooke Shields: Pretty Baby», που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Hulu, η Μπρουκ Σιλντς μοιράζεται την ιστορία της και μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως νεαρή ηθοποιός.

Ιδιαίτερα λόγω των σεξουαλικών ρόλων της σε ταινίες όπως το «Pretty Baby» και το «The Blue Lagoon». Μέσα από το ντοκιμαντέρ, ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να μιλήσουν την αλήθεια τους και να μην αισθάνονται μόνοι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024