Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ήταν μόνο ο Πασχαλάκης: Γιούχα και στην αλλαγή του Φορτούνη – Καταγγελίες για όσα έγιναν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας

Δεν ήταν μόνο ο Πασχαλάκης: Γιούχα και στην αλλαγή του Φορτούνη – Καταγγελίες για όσα έγιναν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας

Κατά τα άλλα; Η εθνική ομάδα μόλις βρήκε το νέο σπίτι της.

Χθες βράδυ είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο-σοκ από τη Νέα Φιλαδέλφεια με τους… οπαδούς της Εθνικής ομάδας να βρίζουν χυδαία τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πριν από το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λιθουανία. Οπαδοί που μάλλον δεν είδαν όσο η ΑΕΚ και ο Μπαλτάκος τόσο «ζεστά» την φιλοξενία της εθνικής στο νέο γήπεδο της Ένωσης και την μετατροπή του σε «σπίτι» και της εθνικής ομάδας. Φρόντισαν λοιπόν να δείξουν τις προθέσεις τους από εξής.

Και όπως επιβεβαιώθηκε δεν ήταν ο Πασχαλάκης ο μοναδικός που συγκέντρωσε τα πυρά τους, καθότι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Το ίδιο έγινε και την ώρα της αλλαγής του Κώστα Φορτούνη. Ο καλύτερος της εθνικής μας χθες. Αποχώρησε στο 80΄ της αναμέτρησης και κάποιοι μάλλον δεν πρόσεξαν το εθνόσημο στη φανέλα του. Το βίντεο άλλωστε μιλά από μόνο του.

Οπως και στην περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, όμως, η ΕΠΟ κάνει τα… στραβά μάτια. «Δεν είδα, δεν άκουσα», με τα βίντεο, όμως, από το χθεσινό παιχνίδι να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να εκθέτουν ανεπανόρθωτα σε όλη την Ελλάδα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο και τους συν αυτώ. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα είχε τοποθετηθεί άμεσα, προστατεύοντας τον παίκτη της ομάδας. Στην ΕΠΟ, όμως, κανείς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον.

Ένα ακόμα περιστατικό από το χθεσινό παιχνίδι, που συνθέτει το… παζλ του «βατερλό» στην πρεμιέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ακόμα περιστατικό για το οποίο η ΕΠΟ κλείνει προκλητικά τα μάτια.

Όπως επίσης και στο… τραμπούκισμα που έγινε έξω από την Opap Arena πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Σύμφωνα με καταγγελίες φιλάθλων που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής, υπήρχαν ορισμένοι στα πέριξ του γηπέδου που προσέγγιζαν όσους ήθελαν να μπουν στην Opap Arena και τους ρωτούσε τι ομάδα είναι!

Τους ζητούσαν σαν άλλα… τάγματα εφόδου να επιδεικνύουν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, για να τσεκάρουν την ομάδα που υποστηρίζουν. Ούτε γι’ αυτό έχει τοποθετηθεί βέβαια η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου. Αλήθεια, ούτε γι’ αυτό γνωρίζουν κάτι οι αρμόδιοι;

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024