Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Ανήλικος μαχαίρωσε την μητέρα του – «Τη σκότωσα» φώναζε
Ο γιος του θύματος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναζε: «Τη σκότωσα».
- Χανιά: Ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου – «Θα ερευνηθεί εάν, πότε και τι εντολή δόθηκε»
- Aστυνομικός παρέσυρε 60χρονη στη Βέροια και την εγκατέλειψε
- Επιχειρήσεις απελάσεων σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα, θέλει ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ
- Ιβάνκα Τραμπ – Όταν η κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου καταζητείτο από την αστυνομία
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε τη μητέρα του, με την οποία έμεναν μαζί.
Όλα συνέβησαν στις 10:15 το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 54χρονη μητέρα και 17χρονος γιος τσακώθηκαν με αποτέλεσμα ο άντρας να την επιτεθεί με μαχαίρι, προκαλώντας της τραύματα στα χέρια και το κεφάλι.
Πάνω στην ταραχή του βγήκε από το διαμέρισμα στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και άρχιζε να φωνάζει πως τη σκότωσε.
Γρήγορα στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα ζωντανή στο νοσοκομείο και ο γιος έχει συλληφθεί και κρατείται στο ΑΤ Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν νοητικά προβλήματα και η 54χρονη τον κρατούσε κλεισμένο στο διαμέρισμα, κάτι που ενδέχεται να πυροδότησε τον καυγά ανάμεσα στους δύο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις