Το σεξ είναι μία από τις πιο βασικές συνήθειες στη ζωή ενός ζευγαριού. Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ: Όπως δεν γίνεται να είμαστε όλοι καλοί οδηγοί, ή καλοί μάγειρες, ή καλοί στα αθλήματα, έτσι και γίνεται να είμαστε όλοι καλοί στο σεξ.

Κι εντάξει, θα σκεφτείτε πολλοί -και λογικά- ότι το σεξ δεν είναι πυρηνική φυσική. Λίγη εξάσκηση θέλει και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Άλλωστε κανένας δεν γεννήθηκε «Γκουσγκούνης». Ούτε ο ίδιος ο Γκουσγκούνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτοί που έχουν σχέση δεν αυτοϊκανοποιούνται – Ένα τεράστιο ψέμα!

Εμείς λοιπόν, για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας… μιλήσουμε για 5 «μυστικά», τα οποία (είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα) θα κάνουν τον ταίρι σας να «κολλήσει» μαζί σας από τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ.

Πέντε τρόποι για να τον κάνετε να κολλήσει μαζί σας

Η εντολή στον εγκέφαλο

Η εντολή που δίνετε στον εγκέφαλό σας, είναι «τώρα θα χαθώ στην ηδονή, τώρα θα το ευχαριστηθώ». Μέσα στην σαρωτική καθημερινότητα, έχουμε 10 λεπτά- τόσο διαρκεί η μέση διείσδυση- για να κάνουμε σεξ.

Είναι ανεκτίμητο αυτό το δεκάλεπτο. Οπότε ο εγκέφαλός σας, το όργανο με το οποίο κάνουμε σεξ, πρέπει να είναι εστιασμένο στην ηδονή και μόνο.

Ολόκληρο το σώμα

Για να βοηθήσετε τον εγκέφαλό σας να χαλαρώσει και να έρθει σε σεξουαλική επιθυμία, συγκεντρωθείτε στα χάδια.

Σκεφτείτε πώς νιώθετε το παραμικρό χάδι του στο σώμα σας. Ολόκληρο το δέρμα μας είναι ερωτογενής ζώνη, μην εστιάζετε μόνο στα γεννητικά όργανα.

Ερωτικές σκέψεις

Ο εγκέφαλος είναι στο «τώρα» μόνο όταν κάνει ερωτικές σκέψεις: «πώς μου αρέσουν τα χείλη του, το μόριό του, το αιδοίο της, πώς μου αρέσει αυτή η στάση, κ.λπ.».

Μόλις εμφανιστεί κάποιο άγχος επίδοσης το πρώτο που κάνει είναι να σταματήσει τα σήματα μορς που στέλνει μέσω σπονδυλικής στήλης στα γεννητικά όργανα. Άρα δεν θα υπάρχει η διέγερση.

Το κλειδί εδώ είναι να μην αγχωθείτε και απλά να σκέφτεστε το «τώρα».

Μίλα μου βρώμικα…

Εντάξει μην το πάτε από το 0-100 με την πρώτη. Δοκιμάστε όμως να μιλήσετε βρώμικα στο ταίρι σας, ξεκινώντας με… light λόγια και κλιμακώνοντας εφόσον δείτε ότι υπάρχει ανταπόκριση.

Το «μωρό μου» είναι ένας εύκολο τρόπος να ξεκινήσετε, το «σε θέλω» ένα δεύτερο πράγμα που μπορείτε να πείτε, ενώ φράσεις όπως «σκίσε με», «θα σε σκίσω» κλπ, καλό είναι να περιμένουν λίγο.

Για κοίτα με στα μάτια…

Τέλος, μην ξεχνάτε να τον κοιτάτε στα μάτια την ώρα του σεξ. Εκτός από το ότι θα τον φτιάξετε τρελά, που ξέρετε, μπορεί να καταφέρετε να δείτε ακόμα και μέσα στην ψυχή του.

TAGS:
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr