Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Πετρόπουλος: «Έφτασα κοντά στον θάνατο δύο φορές»

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Έφτασα κοντά στον θάνατο δύο φορές»

Κατάθεση ψυχής από τον ηθοποιό

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήσαμε από τον ρόλο του Άρη Παυρινού στο «Παρά Πέντε», «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και όπως εξομολογήθηκε, έφτασε κοντά στον θάνατο δύο φορές.

«Έφτασα δυο φορές κοντά στον θάνατό, όταν νόσησα από καρκίνο και αργότερα όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω όμως μια εκ γενετής ανεμελιά και δεν δραματοποιώ τα θέματα υγείας. Δεν με βαραίνουν. Καμιά φορά βέβαια αυτό είναι και επικίνδυνο γιατί δεν τα παρακολουθώ με την επιμέλεια που πρέπει», είπε αρχικά στη συνέντευξή του στο «Λοιπόν».

Και πρόσθεσε: «Μετά από όλα αυτά που έχω περάσει εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ανεμελιά μάλλον μου είναι ευεργετική. Κάθομαι και σκέφτομαι ότι θα είχα αποφύγει κάποιες επιπλοκές στην υγεία μου αν ήμουν πιο προσεκτικός, αλλά πάλι ξανά ψηφίζω ανεμελιά. Δεν περνάει αλλιώς η ζωή. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ατρόμητος πηγαίνοντας προς τον θάνατο, αλλά κατά βάθος δεν κακοβάζω. Δεν περνάει από το μυαλό μου το χειρότερο. Δεν έλεγα ότι «α, θα μπω στο χειρουργείο και δεν θα βγω». Έλεγα και αν δεν βγω δεν θα το μάθω και ποτέ. Η ζωή είναι δώρο και μου έχει χαριστεί κατ’ επανάληψη. Έχω πάρει πολλές παρατάσεις».

Για το αν τον φοβίζουν τα γηρατειά, ο ίδιος απάντησε χιουμοριστικά: «Όχι, με την ανευθυνότητα που με δέρνει. Λέω ψέματα, γιατί δεν θα ήθελα να εξαρτηθώ από κανέναν. Δεν έχω ένα σημείο αναφοράς να πω κάποιος θα με νοιαστεί με αγάπη χωρίς να βαρυγκωμά, γι’ αυτό και δεν θέλω αυτή την πλευρά των γηρατειών. Δεν θέλω και να πονάω, δεν μου αρέσει αυτό».

Επίσης, μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί όταν ξεκινούσε τη διαδρομή του στον χώρο της τέχνης. «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από διάσημο μάλιστα σκηνοθέτη, όταν ήμουν πολύ νέος ηθοποιός, μαθητής ακόμα στη σχολή. Άρχισε να με αγγίζει για να δει δήθεν εάν έκανε η σωματική μου διάπλαση για τον ρόλο. Αντέδρασα όμως αστραπιαία και το έβαλα στα πόδια», αποκάλυψε.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024