Το «Παρά Πέντε» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Προβλήθηκε για πρώτη φορά από το MEGA τον Σεπτέμβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2007, με τους χαρακτήρες να μένουν στην ιστορία για τις ατάκες τους και το άφθονο γέλιο που προσέφεραν.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν ήταν και ο Άρης Παυρινός, τον οποίο υποδύθηκε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (13/12) στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» για την περίοδο που συμμετείχε στη σειρά και αναφέρθηκε στις αλλαγές που συντελέστηκαν στη ζωή του.

«Στο Παρά Πέντε έκανα όχι τον κακό, αλλά τον… χειρότερο. Εγώ τον Παυρινό δεν τον ήθελα για παρέα ούτε για ένα απόγευμα, ούτε για φίλο μου τον ήθελα, ούτε για τίποτα. Γιατί τους αρέσει; Τι συμβαίνει; Δεν είχα ποτέ κάποιο αρνητικό αντανακλαστικό, κάποιο αρνητικό σχόλιο. Το πρώτο διάστημα ήταν στα όρια του διεγερτικού και του απελπιστικού», είπε.

Και πρόσθεσε: «Την πρώτη σεζόν δεν φαινόμουν, τη δεύτερη που φαινόμουν είχα γίνει εκπαιδευτικός και είχε μετακινηθεί η ζωή μου ολόκληρη. Τότε ήταν ένας εφιάλτης γιατί κάθε εβδομάδα ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα κι εγώ ζούσα τον τρόμο μη τυχόν και πλησιάσουν κάποιους μαθητές μου και τους ρωτήσουν πράγματα ή συναδέλφους από το σχολείο».

«Ήταν μια τεράστια και πολύ βίαιη αλλαγή ζωής, η οποία κράτησε 15 χρόνια, όχι μια μέρα, άλλαξαν όλα. Ήταν μια περιπέτεια για όλους το Παρά Πέντε», κατέληξε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr