Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήταν ο άντρας μου εδώ, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήταν ο άντρας μου εδώ, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά»

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινημένη μίλησε για τον αείμνηστο σύζυγό της

«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση χαλιών, μετά τον θάνατο του συζύγου της, και μιλώντας στις κάμερες ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιάννη Κοντούλη και τις γιορτές αυτές που θα είναι εντελώς διαφορετικές για την οικογένειά της. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Αντώνη Ρέμο.

«Ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη»

«Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε. Είναι κοντά μου πολλοί φίλοι, φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν πολύ δικός μας άνθρωπος με τον άντρα μου. Με συγκίνησε που ήρθε εδώ απόψε να με στηρίξει με την παρουσία του. Με συγκίνησε, γιατί ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τον αγαπούσαμε τόσο πολύ. Ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι με τον Αντώνη, το τραγούδι του γάμου μας είναι δικό του, το «Έχω εσένα πλάι μου». Ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να με παρηγορήσει. Όσο γίνεται, γιατί τα λόγια είναι λόγια».

Τέλος, είπε πως αν ο Γιάννης Κοντούλης ζούσε, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. «Σημασία έχει ότι εγώ βιώνω αυτή την τεράστια απώλεια και την τεράστια θλίψη. Έρχονται και γιορτές… Αν ήταν άλλες μέρες, αν ήταν άλλες εποχές, αν ήταν ο άντρας μου, όλα αυτά θα ήταν πολύ διαφορετικά για μένα και την οικογένειά μου».

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο ναύαρχος εν αποστρατεία πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, μίλησε για την περιπέτεια υγείας του.

Στα τέλη του 2018 ο σύζυγός της διαγνώστηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή. «Μας είπαν οι γιατροί: “Μη σας ανησυχεί, είναι κάτι αντιμετωπίσιμο” και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Μάλιστα, την ώρα που το διαπίστωσε, που του ήρθαν στο mail του τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα τη μεγάλη έκθεση στο Hilton και δεν μου είπε απολύτως τίποτα», ανέφερε στο Secret των Παραπολιτικών.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται».

«Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο», εξομολογήθηκε στο τέλος η ίδια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024