Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ποτέ δεν κατάλαβα ότι δέχτηκε bullying στο GNTM»

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ποτέ δεν κατάλαβα ότι δέχτηκε bullying στο GNTM»

Τα unfollow, το bullying και οι κόντρες. Η Βίκυ Καγιά μίλησε για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σοφία Χατζηπαντελή μετά τη συνεργασία τους στο GNTM.

Άκρως αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για τη συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή σε προηγούμενους κύκλους του GNTM.

Ήταν η ίδια η Βίκυ Καγιά που επέλεξε τη Σοφία Χατζηπαντελή για το GNTM, επιμένοντας μάλιστα, όπως αποκάλυψε και πάρα πολύ. «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου πρόταση για το GNTM. Και μάλιστα επέμεινα και πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη αν και, βέβαια, δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη και εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, δεν ξέρω γιατί με έκανε εκείνη και μη με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα, σου το ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω. Μετά από το GNTM έχω μιλήσει με την booker της. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει να μην πάρω άσχημα το unfollow της Σοφίας και να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί είναι νέα παιδιά, έτσι είναι η ζωή και όλα καλά».

Η Βίκυ Καγιά, όπως αποκάλυψε, έμαθε για το unfollow από τη Σοφία Χατζηπαντελή μετά τα γυρίσματα του GNTM στη Ρώμη όπου βρίσκονταν όλοι μαζί. Ήταν ένας συνεργάτης της επί 14 χρόνια που την προσέγγισε να της δείξει ένα story. Δεν είχε καταλάβει γιατί της το έδειχνε. Μέχρι που της είπε ότι την έκανε unfollow. Έκτοτε δεν έχει μιλήσει με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Γιατί να εννοούσε τη Βίκυ Καγιά;»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που κυκλοφορούσαν για καιρό περί κόντρας ανάμεσά τους. Όλα είχαν ξεκινήσει μετά από συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για bullying που είχε δεχτεί στο GNTM.

«Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε τη Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία.

Και εγώ έχω δεχθεί πάρα πολύ αλλά, από την ηλικία που ξεκίνησα εγώ που τότε ήταν επιτρεπτό και ήταν μια άλλη ηλικία και μια άλλη εποχή, δεν το παίρναμε τότε σαν bullying. Όσον αφορά όμως την εποχή που διανύουμε, που δεν είναι επιτρεπτό αυτό το πράγμα να λέγεται ούτε να υπονοείται για κανέναν, πόσω μάλλον για μια γυναίκα παντρεμένη με δυο παιδιά και άλλα δύο εν δυνάμει που είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να αφήνονται τέτοιες αιχμές.

Από την άλλη, όμως, γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για μένα. Οι υπόλοιποι το πήραν ότι το είπε για μένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο».

«Από εμένα δεν έχει γίνει κάτι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι. Από δηλώσεις, υπονοούμενα και τοξικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρα όσα ακούστηκαν πολύ στα σοβαρά γιατί είναι ένα πράγμα που έχω πάντα σημαία στη ζωή μου.

Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι δεν μας αγαπάνε, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι δεν μας σέβονται, κάποιοι μας παραδέχονται και κάποιοι δεν μας παραδέχονται. Δεν μπορούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε παρά μόνο αυτούς που έχουν σημασία για εμάς» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Τι συζήτησαν Καγιά – Παπαγεωργίου

«Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχει μιλήσει αλλά έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Βέβαια, την πήρα εγώ τηλέφωνο. Της είπα «δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται και εξηγήστε μου τον λόγο». Η απάντηση που πήρα ήταν πως «μας έχουν πει από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε». Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αυλές, μέσα και έξω από τα καμαρίνια. Και μια δική μου αρχή είναι πως όποιος έρχεται και μου κουτσομπολεύει κόσμο, με ωραίο και όμορφο τρόπο, τον απομακρύνω γιατί δεν θέλω να ακούω τίποτα για κανένα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024