Ο Γιώργος Καρλαύτης, παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρουπου πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του NFL, κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του όταν ήταν 13 ετών.

Η απώλεια αυτή του στοίχισε αρκετά αφού θα έπρεπε να είναι αυτός ο «άντρας» της οικογένειας, αφού ήταν ο μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα αδέρφια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Έλληνας που έγραψε ιστορία: Ποιος είναι ο «Greek Freak» του NFL

«Μέσα σε μια μέρα έγινα από μικρό παιδί, άντρας»

«Δυστυχώς θυμάμαι τη μέρα που έχασα τον πατέρα μου. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι δυνατός για τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Ο πατέρας μου ήταν στην Κω, σε ξενοδοχείο, αλλά όταν μάθαμε τα νέα, ντάξει. Η μητέρα μου με ενημέρωσε και σαν ο άντρας της οικογένειας έπρεπε να φανώ δυνατός. Από τη φύση του μου ήρθε. Ό,τι χρειαζόντουσαν να είμαι εκεί, αν κλαίει κάποιος να βοηθήσω και να βοηθήσω κυρίως την μητέρα μου. Ήθελε η μητέρα μου να πάει Αμερική γιατί ήταν η οικογένειά της και εμείς μετά από αυτό θέλαμε μια καινούργια αρχή».

«Έχω ξεσπάσει αρκετές φορές. Στην αρχή καταπίεζα το συναίσθημά μου. Μέσα σε μια μέρα έγινα από μικρό παιδί, άντρας. Μόλις έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου, είχα ένα ένστικτο που έλεγε ότι εγώ είμαι ο άντρας τώρα. Με βοηθούσε πολύ στο πόλο που έκανα, ήταν πάντα εκεί για εμένα».

Μάλιστα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόλο, όπου έφτασε μέχρι τις «μικρές» Εθνικές, καθώς του τον θύμιζαν πολύ κι όπως ανέφερε: «Δεν μπορούσα να παίξω πόλο, μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έκλαιγα μόνος μου στην πισίνα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr