Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα: Άγνωστος εισέβαλε σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου

Ριάνα: Άγνωστος εισέβαλε σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου

Απομακρύνθηκε με χειροπέδες και ακολούθησε μία «σοβαρή κουβέντα για τις προθέσεις του στο περιπολικό»

Και ενώ η Ριάνα περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky, η είδηση ότι ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το TMZ, ο εισβολέας κατάφερε να προσπεράσει τη φρουρά και προσπάθησε να μπει στο σπίτι της τραγουδίστριας την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Σχεδόν αμέσως εντοπίστηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς της, στους οποίους ισχυρίστηκε, ότι πήγε εκεί για να της κάνει πρόταση γάμου.

Αφού απομακρύνθηκε με χειροπέδες, ακολούθησε μία «σοβαρή κουβέντα για τις προθέσεις του στο περιπολικό» και αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν διαπιστώθηκε να έχει παραβιάσει κάποιον νόμο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές αν η Ριάνα ή ο σύντροφός της ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άγνωστος εισβάλει στο σπίτι της Ριάνα. Το 2018, ένας ακόμη άνδρας  συνελήφθη μέσα στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες.

Εκείνος φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι για τουλάχιστον μία ημέρα πριν τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφάλειας. Φέρεται να είπε στις αρχές ότι βρισκόταν εκεί για να κάνει σεξ με την ποπ σταρ.

Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί της

Στπ μεταξύ, η Ριάνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Την αποκ’αλυψη ότι είναι έγκυος ξανά έκανε η ίδια, με την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl.

Νωρίτερα, είχε πει πως θα έφερνε στη σκηνή έναν καλεσμένο πριν από το σόου. «Σκέφτομαι να φέρων κάποιον, δεν είμαι σίγουρη» σημείωνε σε συνέντευξή της στον Nate Burleson. Καλεσμένος δεν υπήρχε στην εμφάνισή της, οπότε λογικά ήταν υπονοούμενο για την εγκυμοσύνη της που αποκαλύφθηκε με τον πιο επικό τρόπο.

Ο σύντροφός της, A$AP Rocky, βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και την επευφημούσε. Οι κάμερες δεν συνέλαβαν τον γιο τους που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022. Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έρχεται μετά από πηγή που είχε αποκαλύψει ότι θέλουν να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι» δήλωνε χαρακτηρισιτκά η πηγή στο Us Weekly.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024