Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νένα Χρονοπούλου: «11χρονο παιδί με αυτισμό ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου» - Καταγγελίες – σοκ

Νένα Χρονοπούλου: «11χρονο παιδί με αυτισμό ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου» – Καταγγελίες – σοκ

«Ένα παιδί έχει βρει 1 χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο, άλλο παιδί έχει βρεθεί 5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο από την Καλλιθέα στην Καλλιρόης»

Σοκαριστικές καταγγελίες φέρνει στο φως η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου για γνωστό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα.

Η Νένα Χρονοπούλου είναι γνωστό, πως είναι πολύ ενεργή με ζητήματα, που αφορούν σε παιδιά και ειδικά σε εκείνα, που αντιμετωπίζουν αυτισμό και άλλες δυσκολίες, που ανήκουν στο ίδιο και ευρύτερο φάσμα, μιας και εντάσσεται και ο γιος της σε εκείνα.

Έτσι, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες για την συγκεκριμένη δομή, η οποία -όπως λέει η ίδια- λειτουργεί χωρίς άδεια.

Πιο αναλυτικά μέσα από τη φωτογραφία, που έδειξε η εκπομπή και πραγματικά σοκάρει γνωστοποιήθηκε, πως η συγκεκριμένη ιδιωτική δομή είναι πλήρως ακατάλληλη, αφού ανήλικο παιδί με αυτισμό πιάστηκε να ακροβατεί σε πεζούλι του κτηρίου στον 3ο όροφο, με τη Νένα να παραθέτει και άλλα απαράδεκτα γεγονότα.

Η καταγγελία της Νένας Χρονοπούλου

«Δεν ξέρουμε πόση ώρα έμεινε στο πεζούλι του τρίτου ορόφου. Το παιδί αυτό είναι ένα παιδάκι με αυτισμό είναι ένα παιδί, που είχε ξεφύγει από την προσοχή των θεραπευτών, που δε θα έπρεπε να έχει ξεφύγει, που υποτίθεται, πως το συγκεκριμένο κέντρο είναι κέντρο ειδικών θεραπειών και οι ειδικές θεραπείες γίνονται ένας δάσκαλος με ένα παιδί.

Οπότε πως μπορεί να σου ξεφύγει το παιδί όταν το έχεις απέναντί σου; Άρα καταλαβαίνουμε ότι δεν γίνονται ατομικές θεραπείες και ενώ είναι κέντρο ειδικών θεραπειών, που πρέπει να γίνονται ατομικές θεραπείες στα παιδιά, λειτουργεί ως κέντρο ημέρας…τα κέντρα ημέρας θέλουν άδεια από την περιφέρεια. Άρα άλλο πράγμα έχει ανοίξει η συγκεκριμένη κοπέλα και άλλο πράγμα κάνει.

Και επειδή εκεί μέσα έχουν 70 παιδιά ταυτόχρονα, σε τακτά χρονικά διαστήματα τους φεύγουν παιδιά από την προσοχή τους, τα μαζεύει η αστυνομία και ευτυχώς ένα παιδί έχει βρει 1 χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο, άλλο παιδί έχει βρεθεί 5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο από την Καλλιθέα στην Καλλιρόης, άλλο κοριτσάκι έχει βρεθεί σε τρένο και το εντόπισαν από την κάμερα. Ευελπιστούμε ότι θα λήξει αυτή η κόλαση» είπε η Νένα Χρονοπούλου.

Δείτε όσα είπε η Νένα Χρονοπούλου

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024