Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορέστης Τζιόβας: Η ξαφνική δημοσιότητα και η δήλωση για τις ερωτικές του επαφές

Ορέστης Τζιόβας: Η ξαφνική δημοσιότητα και η δήλωση για τις ερωτικές του επαφές

«Με φλερτάρουν στα social αλλά φλερτάρω και εγώ. Μου έχουν στείλει άσεμνο περιεχόμενο, αλλά έστειλα κι εγώ όταν μου ζητήθηκε», παραδέχθηκε ο ηθοποιός

Για την ξαφνική δημοσιότητα από τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, τη δήλωση για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και την επιθυμία να γίνει πατέρας, μίλησε ο Ορέστη Τζιόβας στο «Πάμε Δανάη!»

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Συνεχίζω στη «νύχτα των μυστικών» στο θέατρο «Μπέλος» και πολύ σύντομα θα είμαστε για λίγο στη Θεσσαλονίκη. Τώρα κάνω και πρόβες για την εκδρομή», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Για την απότομη αναγνωρισιμότητα και την επιρροή που είχε στην ζωή του, ανέφερε πως, «η απότομη αναγνωρισιμότητα ήρθε από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ήταν άγρια εποχή. Δεν παραβίασαν τόσο τη δική μου ζωή, όσο της Κατερίνας. Ο γάμος για μένα ήταν χαρτί και μια υπογραφή».

«Θέλω να γίνω μπαμπάς, είναι σημαντική μια οικογένεια», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Ορέστης Τζιόβας τοποθετήθηκε σχετικά με την περίοδο των καταχρήσεων σημείωσε πως, «ξεπέρασα τις καταχρήσεις και την κατάθλιψη, αρχικά μόνος μου και στη συνέχεια με ψυχοθεραπεία».

Για την δήλωσή του σχετικά με τις ερωτικές επαφές του, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι, «το σεξουαλικό ήταν πειραματισμός και η δήλωση που έκανα γι’ αυτό, είχε να κάνει με την ορατότητα της κοινωνίας απέναντι στους ομοφυλοφίλους. Πήρα τεράστιο feedback από παιδιά 14 και 15 χρόνων που παλεύουν μ’ αυτόν τον ρατσισμό».

Δέχεται φλερτ στα social media;

«Με φλερτάρουν στα social αλλά φλερτάρω και εγώ. Μου έχουν στείλει άσεμνο περιεχόμενο, αλλά έστειλα κι εγώ όταν μου ζητήθηκε», παραδέχθηκε.

Τέλος για τις συνεργασίες του, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Έχω αντιμετωπίσει τοξικές συνεργασίες στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είμαι πολύ αντιδραστικός. Έχω τσακωθεί σε συνεργασίες μου».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024