Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλκης Καμπανός: «Ζώα, ζώα!» - Η επίθεση της μητέρας του προς τους 12 κατηγορούμενους

Άλκης Καμπανός: «Ζώα, ζώα!» – Η επίθεση της μητέρας του προς τους 12 κατηγορούμενους

Η δίκη της άγριας δολοφονίας συνεχίζεται και σήμερα

Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που έγινε την 1η Φεβρουαρίου του 2022.

Στο βήμα του μάρτυρα βρίσκεται και σήμερα  η ιατροδικαστής Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου.

Στο άκουσμα των περιγραφών για τα τραύματα του γιου της, η μητέρα του Άλκη ξέσπασε και άρχισε να αποκαλεί «ζώα» τους 12 κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται πως χθες η ιατροδικαστής πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της είχε συμβουλέψει τους γονείς του Άλκη να βγουν έξω από την αίθουσα καθώς οι περιγραφές της θα ήταν ιδιαίτερα σκληρές.

«Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα» δήλωσε η ιατροδικαστής την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής κατάθεσης της ιατροδικαστού ήταν η δήλωσή της πως ακόμη και εάν η επίθεση γινόταν έξω από νοσοκομείο και πάλι ο Άλκης δεν θα σωζόταν.

«Ακόμα και αν το συμβάν συνέβαινε σε εξωτερική πύλη μεγάλου νοσοκομείου ο Άλκης δεν θα ζούσε. Όλοι θα έπεφταν πάνω στο τραύμα του μηρού. Το κεφάλι του Άλκη φώναζε από μέσα και όχι από έξω» είπε συγκεκριμένα αναφερόμενη στο θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι του 19χρονου, το οποίο όμως δεν ήταν εμφανές με γυμνό μάτι.

«Η εξωτερική εικόνα δεν συνάδει με την εσωτερική. Αν πήγαιναν στο νοσοκομείο ο Άλκης και ο φίλος του, οι γιατροί θα έπεφταν επάνω στο κεφάλι του φίλου του και στον μηρό του Άλκη. Από τα χτυπήματα, ο εγκέφαλος είχε φουσκώσει και δεν χωρούσε στο κρανίο» συμπλήρωσε.

Η δίκη της άγριας δολοφονίας συνεχίζεται και σήμερα.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024