Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλκης Καμπανός: Καταθέτει η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία του 19χρονου

Αλκης Καμπανός: Καταθέτει η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία του 19χρονου

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει η Λήδα - Καλλιόπη Κοβάτση, ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, η οποία διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του 19χρονου Αλκη

Με μία από τις πιο κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις συνεχίζεται για 15η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκαν με οπαδικά κίνητρα.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει η Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου.

Η έκθεση

Στο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που υπέγραψε και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, περιγράφονται πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα, από αιχμηρά αντικείμενα. Ο δε θάνατος του ‘Αλκη, κατά το ίδιο πόρισμα, «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Αποδίδεται δηλαδή στο συνδυασμό των παραπάνω κακώσεων που προκάλεσαν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 νεαρά άτομα που βαρύνονται – μεταξύ άλλων – με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024