Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Γουίλις: Το μήνυμα της συζύγου του για τα γενέθλιά του - «Συνεχίσετε να προσεύχεστε για εκείνον»

Μπρους Γουίλις: Το μήνυμα της συζύγου του για τα γενέθλιά του – «Συνεχίσετε να προσεύχεστε για εκείνον»

Ο ηθοποιός συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με την αφασία

Τα γενέθλιά του είχε χθες, Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Μπρους Γουίλις. Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Die Hard και Pulp Fiction, έγινε 68 ετών και η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, θέλησε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» κάνοντας δύο συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram.

H ίδια αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωση του αγαπημένου της με αφασία και παραδέχτηκε ότι ένιωθε θλίψη για την ασθένειά του.

«Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος», είπε η Χέμινγκ στο βίντεο.

Και πρόσθεσε: «Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι «Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις». Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε το βρακί του μεγάλου κοριτσιού μας και να τα καταφέρουμε, και αυτό κάνω».

Η 45χρονη, η οποία έχει αποκτήσει δύο μικρές κόρες με τον ηθοποιό, μίλησε επίσης για τη δυσκολία να φτιάξει ένα reel στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, γιατί τα βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά μου. Αλλά όσο και αν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπάτε τον σύζυγό μου», είπε.

Η ανάρτησή της

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο, με ξέγνοιαστες στιγμές  του Μπρους Γουίλις και στη λεζάντα έγραψε: «Είναι τόσο αγαπητός. Θα τον αγαπώ για πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλια του Μπρους είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για αυτόν. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε».

Η οικογένειά του ακριβώς πριν από έναν χρόνο είχε ανακοινώσει ότι ο ηθοποιός ότι αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της διάγνωσης αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας.

Τον περασμένο μήνα, έγινε επίσης γνωστό ότι ο Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024