Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύτηκε τον φίλο του γιου της και ζει τον έρωτά της - Γιατί την αποκαλούν «groomer»

Παντρεύτηκε τον φίλο του γιου της και ζει τον έρωτά της – Γιατί την αποκαλούν «groomer»

Το 2018 που ήταν 39 ετών, γνώρισε τον τότε 21χρονο Josue, καθώς πήγαινε τους δύο γιους της ηλικίας 12 και 14 ετών στο σπίτι του για να παίξουν video games.

Η ιστορία μιας μητέρας έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αλλά και διχάσει τους χρήστες, γιατί αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον φίλο των γιων της, με τον οποίο έχουν 18 χρόνια διαφοράς ηλικίας.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 42χρονη Tanya είναι παντρεμένη με τον 24χρονο Josue, ενώ στο TikTok δημοσιοποιούν συχνά βίντεο από την καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, το 2018 που ήταν 39 ετών, γνώρισε τον τότε 21χρονο Josue, καθώς πήγαινε τους δύο γιους της ηλικίας 12 και 14 ετών στο σπίτι του για να παίξουν video games.

I'm In Love With My Teen Son's Friend | LOVE DON'T JUDGE - video Dailymotion

Παρά το γεγονός ότι έχουν 18 χρόνια διαφορά, γρήγορα ήρθαν κοντά και μετά από τέσσερα χρόνια κατέληξαν παντρεμένοι, με εκείνον να μετακομίζει σπίτι της. Το νέο δημιούργησε αμηχανία στα παιδιά της, τα οποία δεν υποδέχτηκαν θετικά το γεγονός. Εντούτοις, με την πάροδο του χρόνου έχουν αποδεχτεί την απόφαση της μητέρας τους και φέρεται να έρχονται κοντά με τον πατριό τους, όπως ανέφερε η Tanya.

@josueandtanya 🥰💍🫶🏻 @nomercygotit ♬ tiptap foot transition – the yonn don.

Τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που μιλάει για τη σχέση της έχουν πέσει «βροχή», με πολλούς χρήστες να επικρίνουν τον συγκεκριμένο γάμο. Μάλιστα, κατηγορούν τον Josue πως εκμεταλλεύεται τη σύζυγο του, μόνο και μόνο «για να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του».

Κάποιοι μάλιστα την αποκαλούν «groomer», που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για ένα άτομο που έχει σχέση με άτομα κατά πολύ μικρότερό του και έχει χειριστική συμπεριφορά ώστε να καταφέρει να κρατήσει ζωντανή τη σχέση.

I'm 42 and fell in love with my son's friend - he's 24 but we're trolled for our age gap... people accuse me of grooming | The US Sun

Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο 24χρονος δηλώνει πως θέλει να γίνει μουσικός και ότι με τον μισθό που λαμβάνει από εργοστάσιο στο οποίο δουλεύει, συντηρεί τόσο τον εαυτό του, όσο και τα παιδιά της συζύγου του.

I'm dating my son's friend – he's 17 years younger & the same age as my boy, people say it's sick but we don't care | The Scottish Sun

Μάλιστα, η 42χρονη δήλωσε πως δεν έχει θέμα όταν νεαρές γυναίκες φλερτάρουν τον σύζυγο της, κάτι που η ίδια το εκμεταλλεύεται. Συγκεκριμένα, βάζει τον Josue να φλερτάρει με τις barista, ώστε να του δώσουν δωρεάν καφέ, κάτι που φέρεται να έχει επιτυχία μέχρι στιγμής, χωρίς κάποιο απρόοπτο.

@josueandtanya The truth is you’re the most beautiful person inside and out and i can’t express enough how blessed i am to have you in our lives. I love you @nomercygotitmusic ♬ original sound – Tay Bass

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024