Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέση με διαφορά ηλικίας: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ή παραμύθι με δράκο;

Σχέση με διαφορά ηλικίας: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ή παραμύθι με δράκο;

Τι ισχύει, τελικά;

Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά αιώνια διλήμματα των ανθρώπων, όταν φυσικά μιλάμε για αληθινό έρωτα. Ο λόγος για τον έρωτα με διαφορά ηλικίας.

Μπαίνει πάντα ένας προβληματισμός μέσα μας που μας εμποδίζει να ζήσουμε αυτό που νιώθουμε και μας κάνει να νιώθουμε… κοινωνικά απόβλητα.

Μα καλά, πώς θα κυκλοφορήσω με πολύ μεγαλύτερο άντρα; (και αντίστοιχα αν είναι άντρας σκέφτεσαι «πώς θα κυκλοφορήσω με μια πολύ μικρότερη γυναίκα). Θα μας περνούν για πατέρα με κόρη (ή μήπως για παππού με εγγονή);

Ακόμα χειρότερο γίνεται το δίλημμα για την γυναίκα. Μια 45άρα που θα βγει με έναν άντρα 20 χρόνια νεότερό της ξέρει εκ των προτέρων ότι θα δεχθεί την κατακραυγή του κόσμου και θα την κοιτάζουν σαν να είναι γριά μάγισσα που έριξε ξόρκι σε ένα αθώο ανήλικο.

Γιατί όμως δεν πρέπει να μπαίνουν στεγανά στις σχέσεις; Καταρχάς, είναι τρομερά ξεπερασμένο να ασχολούμαστε ακόμα με το θέμα της διαφοράς ηλικίας. Έχουμε κάνει τόσες προόδους σε κοινωνικό επίπεδο, είναι δυνατόν να ασχολούμεθα ακόμα με το τι λένε δύο ταυτότητες;

Δεύτερον, πόσες συνομήλικες σχέσεις που τελικά ευδοκίμησαν; Και μην μου πείτε ότι εκεί υπάρχουν άλλα προβλήματα, γιατί προβλήματα θα υπάρχουν παντού, σε κάθε περίπτωση.

Δύο άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετική γενιά μπορεί να μην απέχουν και πολύ σε επίπεδο νοημοσύνης, αίσθησης χιούμορ ή νοοτροπίας. Αντιθέτως, δεν είναι λίγοι οι συνομήλικοι που μοιάζουν να είναι σαν παιδί-γονιός με απόψεις που τους χωρίζουν σε χαοτικό βαθμό.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ε ναι! Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Αν σου αρέσει ένας μικρότερος άνδρας, ή μια μικρότερη γυναίκα και υπάρχει ανταπόκριση, δεν υπάρχει τίποτα που σας εμποδίζει από το να το ζήσετε.

Εξάλλου, ας μην γελιόμαστε. Ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας (μάλλον) έχει ξεπεράσει τις ανασφάλειες της νιότης και δεν στέκεται σε μικροπράγματα. Ή ένας νεότερος μπορεί να χαίρεται πιο εύκολα τη ζωή.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και δίνει στο ταίρι του, αυτό που του λείπει. Τελικά, ίσως και να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Ε;

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024