Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντσίνι: «Έχουμε δέκα τελικούς μπροστά μας»

Μαντσίνι: «Έχουμε δέκα τελικούς μπροστά μας»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε λόγο για δέκα τελικούς που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι που έκανε λόγο για δέκα τελικούς που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όσα είπε ο Μαντσίνι:

Για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο: «Πιστεύω ότι η ομάδα ήθελε πολύ την πρώτη θέση και δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει. Θεωρώ πως ο σύλλογος και οι παίκτες μέχρι σήμερα, έχουμε κάνει όλοι μια εξαιρετική δουλειά και φθάσαμε σε μια θέση που πραγματικά αξίζαμε.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, για ν’ αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα play off αν και η διαφορά στους βαθμούς δεν είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στις ομάδες. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπούμε στα play off με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το γεγονός πως πέρυσι με τη φανέλα του Άρη διεκδίκησε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ευρωπαϊκή έξοδο και φέτος με τη φανέλα των «πρασίνων» διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Δόξα τω Θεώ όλο αυτόν τον καιρό έδινα τη μάχη μου για να μπορέσουμε να μπούμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τόσο με τον Άρη πριν, όσο και με τον Παναθηναϊκό τώρα, με τη διαφορά ότι τώρα διεκδικώ το πρωτάθλημα.

Είναι κάτι το οποίο επιθυμώ και θέλω να δώσω ότι έχω, ώστε αυτό θα δώσει ένα ιστορικό έναυσμά και μια ιστορική σημασία για όλους. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη διαδικασία των πλέι οφ: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για δέκα τελικούς και κάθε ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι πολύ δύσκολος. Οπωσδήποτε ο συγκεκριμένος θα είναι ένας καλός αγώνας, ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε και να δούμε που βρισκόμαστε.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Όπως είπα και πριν, πρόκειται για δέκα τελικούς και έτσι πρέπει να τους δούμε και να τους αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024