Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Τρίποντο «ανάσα» για τους γηπεδούχους

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Τρίποντο «ανάσα» για τους γηπεδούχους

Η Λαμία νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην 12η θέση, με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι πλέον στο +2 από Λεβαδειακό και Ιωνικό.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League πέτυχε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας με δύο γκολ στου Βέργου (12’, 45+1’) επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ και ανέβηκε στην 12η θέση, έχοντας 20 βαθμούς. Δύο περισσότερους από Λεβαδειακό και Ιωνικό, που είναι στις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης, παρότι έπαιξαν για 40 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Τόμας Ντε Βινσέντι στο 52’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Γιώργος Μανούσος, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 9ο λεπτό με τον Βέργο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, αλλά ο Εραμούσπε τον πρόλαβε και απομάκρυνε τον κίνδυνο με σωτήριο τάκλιν. Ό,τι δεν κατάφερε στο 9’, το έκανε τρία λεπτά αργότερα. Ο Μαρτίνεθ σούταρε, ο Τσιντώτας δεν κατάφερε να μπλοκάρει και από κοντά ο Βέργος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 33’ ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με κεφαλιά του Μπακαδήμα, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 39’ ο Λιάσος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία έκανε το 2-0 με τον Βέργο. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο Βέργος πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο 52’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ντε Βινσέντι για σκληρό μαρκάρισμα στον Τζίνο, με τον Τσαγκαράκη να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 68’ και στο 69’ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ροσέρο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη Λαμία στη συνέχεια να «παγώνει» τον ρυθμό και να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Μανούσος, με τη Λαμία να ολοκληρώνει το ματς με εννιά ποδοσφαιριστές.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα (70′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (82′ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (70′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Μαρτίνεθ (71′ Σλίβκα) και Βέργος (82′ Μανούσος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Πήλιος, Μέντες, Εραμούσπε, Τζίμας (66′ Λεό), Τσαβός (83′ Α. Λώλης), Ριένστρα (58′ Ροσέρο), Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος (46′ Μπιλμπάο), Μπάλαν.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024