Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ερωτική σκηνή με Kevin Bacon και Matt Dilon που κόπηκε στο «Wild Things»

Η ερωτική σκηνή με Kevin Bacon και Matt Dilon που κόπηκε στο «Wild Things»

Μια σκηνή που θα έφερνε την απόλυτη ανατροπή στο «Wild Things» ανάμεσα σε Kevin Bacon και Matt Dilon.

Με αφορμή την 25η επέτειο της κλασικής καλτ ταινίας του 1998, ο σκηνοθέτης του «Wild Things» John McNaughton αποκάλυψε την ύπαρξη ερωτικής σκηνής ανάμεσα στον Kevin Bacon και τον Matt Dilon.

Τουλάχιστον στο αρχικό σενάριο του «Wild Things». Kαθώς η ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Kevin Bacon και τον Matt Dilon δεν γυρίστηκε ποτέ.

«Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις» σχολίασε ο John McNaughton. H άρνηση ενός εκ των δύο ηθοποιών οδήγησε στην απόρριψη της σκηνής.

Στην ταινία που άφησε εποχή στα ’90s πρωταγωνιστούσαν και οι Neve Campbell και Denise Richards μαζί με Kevin Bacon και Matt Dilon.

Ακολουθούσε έναν αστυνομικό που αποκαλύπτει μια συνωμοσία σε υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας σχολικός σύμβουλος που κατηγορείται για βιασμό από δύο μαθήτριες.

Η ταινία διαθέτει ανατροπές και twists. Με μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στο αρχικό σενάριο να περιλαμβάνει την ερωτική σκηνή μεταξύ Kevin Bacon και Matt Dilon.

Αφού θα αποκαλυπτόταν πως το ζευγάρι συνωμοτούσε από κοινού εναντίον των δύο νεαρών γυναικών.

Η ερωτική σκηνή στο ντους ανάμεσα σε Kevin Bacon και Matt Dilon δεν γυρίστηκε τελικά ποτέ. Ένας εκ των δύο ηθοποιών αρνήθηκε να το κάνει.

Η άρνηση στην ερωτική σκηνή

Ο John McNaughton αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος από τους δύο ηθοποιούς είπε το όχι. Μέχρι στιγμής ούτε οι εκπρόσωποι του Kevin Bacon και του Matt Dilon έχουν προβεί σε κάποια δήλωση.

«Μου αρέσει το στοιχείο της έκπληξης και κάποια πράγματα που δεν περίμενα να συμβούν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο John McNaughton.

Ο Matt Dilon είχε δηλώσει στο Total Film το 2005 πως ανακουφίστηκε που κόπηκε η σκηνή, ενώ ο Kevin Bacon σημείωνε ότι η ανατροπή θα ήταν υπέροχη.

Προχώρησε και σε κάποιες ακόμα αποκαλύψεις, όπως ότι στον χαρακτήρα του Matt Dilon ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί ο Robert Downey Jr.

Επέλεξαν τελικά τον Matt Dilon λόγω των προβλημάτων του Robert Downey Jr. με την κατάχρηση ουσιών. Αλλά και επειδή δεν μπόρεσαν να κλείσουν συμφωνία με τους εκπροσώπους του.

Ωστόσο, πιστεύει ότι πήρε τελικά τον ρόλο ο σωστός ηθοποιός. Θυμήθηκε τα λόγια της μητέρας του και σημείωσε πως «όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024