Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jurassic Park: Ο Σαμ Νιλ αποκαλύπτει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο

Jurassic Park: Ο Σαμ Νιλ αποκαλύπτει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο Σαμ Νιλ διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, η οποία δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα...

Ο νεοζηλανδός ηθοποιός Σαμ Νιλ (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Reuters/Vincent West), ευρέως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park», αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι ένας απατεώνας»

Ο 75χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν εμφάνισε πρησμένους λεμφαδένες στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προώθηση της ταινίας «Jurassic World: Κυριαρχία».

Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, η οποία όμως δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ακολούθησε στη συνέχεια αγωγή, την οποία θα πρέπει να λαμβάνει μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το θέμα είναι πως είμαι ένας απατεώνας. Πιθανόν να πεθαίνω», γράφει στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Did I ever tell you this?» που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Σαμ Νιλ ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα στη δεκαετία του 1970. Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως ήταν αυτός του παλαιοντολόγου δρ Aλαν Γκραντ στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η ταινία

Σ’ αυτήν την ταινία, ο εκατομμυριούχος οραματιστής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας InGen, Τζον Χάμοντ, δημιουργεί ένα θεματικό πάρκο με κλωνοποιημένους δεινόσαυρους. Αυτό κατορθώθηκε όταν το αίμα δεινοσαύρου βρέθηκε μέσα σ’ ένα κουνούπι, το οποίο ήταν παγιδευμένο σε κεχριμπάρι.

Αποφασίζει να καλέσει μερικούς κορυφαίους επιστήμονες με στόχο να εγκρίνουν το πάρκο του. Δυστυχώς, εξαιτίας ενός κατασκόπου τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Το ηλεκτρικό ρεύμα πέφτει και οι δεινόσαυροι διαφεύγουν σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024