Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jurassic World 3: Επιστρέφει το αρχικό καστ για τις ανάγκες της νέας ταινίας

Jurassic World 3: Επιστρέφει το αρχικό καστ για τις ανάγκες της νέας ταινίας

H Λόρα Ντερν, o Σαμ Νιλ και o Τζεφ Γκόλντμπλουμ θα εμφανιστούν ξανά στην ταινία Jurassic World 3

Η ταινία «Jurassic World 3» θα επανασυνδέσει τους αρχικούς πρωταγωνιστές της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας, Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

Σύμφωνα με το Variety, η Ντερν αποκάλυψε τη συμμετοχή της στην επερχόμενη ταινία, καθώς και την επιστροφή των Νιλ και Γκόλντμπλουμ.

Η αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια προβολής της ταινίας Battle at Big Rock, διάρκειας οκτώ λεπτών ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο Κόλιν Τρέβοροου. Ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει και τη σειρά ταινιών “Jurassic World”.

Ο Τρέβοροου θα είναι πίσω από την κάμερα και στο “Jurassic World 3” η παραγωγή του οποίου θα αρχίσει τον επόμενο χρόνο. Οι Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ επιστρέφουν ακόμη μία φορά στην οθόνη.

Η ιστορία θα ξεκινά από το τέλος της πέμπτης ταινίας της σειράς που κυκλοφόρησε το 2018 “Jurassic World: Fallen Kingdom”. Η ταινία δείχνει τον όλεθρο που σκορπούν οι δεινόσαυροι όταν διαφεύγουν στον πραγματικό κόσμο.

Οι Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλουμ εμφανίστηκαν όλοι το 1993 στην πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η πρώτη αυτή εκδοχή έθεσε τις βάσεις για το franchise των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γκλόλντμπλουμ επανέλαβε τον ρόλο του ως ειδικός της θεωρίας του χάους Δρ. Ίαν Μάλκολμ το 2018 στο “Jurassic World: Fallen Kingdom”. Αλλά οι Ντερν και Νιλ έχουν να εμφανιστούν από το 2001 και το “Jurassic Park III” ως Δρ. Έλι Σάτλερ και Δρ. Άλαν Γκραντ.

Οι δεινόσαυροι δεν ήταν ποτέ πιο αληθινοί

Στην πρώτη ταινία ο εκατομμυριούχος οραματιστής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας InGen, Τζον Χάμοντ, δημιουργεί ένα θεατικό πάρκο με κλωνοποιημένους δεινόσαυρους. Αυτό συνέβη όταν το αίμα ενός δεινοσαύρου βρέθηκε μέσα σε ένα κουνούπι, το οποίο ήταν παγιδευμένο σε ένα κεχριμπάρι.

Αποφασίζει να καλέσει κάποιους κορυφαίους επιστήμονες με στόχο να εγκρίνουν το πάρκο του. Δυστυχώς εξαιτίας ενός κατασκόπου, τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Το ηλεκτρικό ρεύμα πέφτει και οι δεινόσαυροι το σκάνε σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό. Έτσι ο Τζον Χάμοντ θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την ισορροπία στο νησί και να αποδράσουν από εκεί ζωντανοί.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024