Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: Δηλώσεις όλο νόημα από τον ηθοποιό - «Ρισκάρω που τα λέω αυτά...»

Χάρης Ρώμας: Δηλώσεις όλο νόημα από τον ηθοποιό – «Ρισκάρω που τα λέω αυτά…»

«Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας»

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος διεκδικεί τη δημαρχία στον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Ο κόσμος έχει ένα θυμικό που κατά διαστήματα επαναλαμβάνεται, στρέφονται εναντίον των πολιτικών με μεγάλη δυσπιστία και δεν έχουν απολύτως άδικο. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς, κάποιοι πρέπει να διοικούν και είναι στο χέρι τους να ψηφίζουν σωστά» δηλώνει ο Χάρης Ρώμας.

«Κατανοώ ότι υπάρχει οργή για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν κάνουν οι διαδηλωτές τα επεισόδια στις πορείες αλλά έχει νόημα να το κάνουμε κάθε μέρα και να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Η μεγαλύτερη παθογένεια της πολιτικής είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω στα νωπά μνήματα αυτών των παιδιών όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν μεγαλύτερα ποσοστά», σημειώνει ο Χάρης Ρώμας.

«Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια. Είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός» τονίζει σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024