Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: «Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος έλεγε...» - Δηλώσεις όλο νόημα από τον ηθοποιό

Χάρης Ρώμας: «Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος έλεγε…» – Δηλώσεις όλο νόημα από τον ηθοποιό

Τι συνέβη;

Kαλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά.

«Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου. Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας» είπε αρχικά.

«Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή» συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024