Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη μητρότητα.

Λίγο μόνο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει κάθε στιγμή τη μητρότητα παρά τις ατυχίες που της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Σε Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, προχώρησε και σε κάποιες προσωπικές εξομολογήσεις. Μετά τον τραυματισμό της στο πόδι, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Παραμένει σε ακινησία με τον μικρό της γιο αγκαλιά.

Η Σπυροπούλου για τον θηλασμό

Σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με τον θηλασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε πως δεν ήταν κάτι εύκολο για την ίδια.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωσή μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει. Αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου, όσο και για όσο μπορέσω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η μαμά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε βρεθεί εκτάκτως πριν από έναν περίπου μήνα στο νοσοκομείο. Είχε διαγνωστεί με κάταγμα στο πόδι, με τους γιατρούς να της δένουν τελικά το πόδι. Η μητρότητα της έχει αλλάξει δραστικά τη ζωή, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πώς βιώνει τη νέα της καθημερινότητα.

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας…

Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας.

Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα», έγραφε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024