Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αφάνεια και πιθανή αποχώρηση του Αζάρ από τη Ρεάλ… (pics,vid)

Αφάνεια και πιθανή αποχώρηση του Αζάρ από τη Ρεάλ… (pics,vid)

Ο Εντέν Αζάρ εξέφρασε την διάθεσή του να αγωνιστεί ξανά με την Ρεάλ Μαδρίτης για να αποδείξει οτι ακόμη μπορεί να προσφέρει.

Ο Εντέν Αζάρ εξακολουθεί να αποτελεί ένα φάντασμα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Από το καλοκαίρι του 2019 που έχει φορέσει τα χρώματα των «μερένχες», δεν έχει κατορθώσει σε καμία περίπτωση να εκπληρώσει τις προσδοκίες, που είχαν από αυτόν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Όταν έφτασε στη Μαδρίτη πολλοί θεωρούσαν πως ο Βέλγος εξτρέμ, θα ήταν ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δυστυχώς, ποτέ του δεν κατάφερε να φτάσει τα στάνταρ του στην Τσέλσι και τον περισσότερο καιρό βρίσκεται είτε εκτός αποστολής, όντας τραυματίας, είτε στον πάγκο, χωρίς να μπαίνει ούτε καν ως αλλαγή.

Τι και αν αλλάζουν οι προπονητές της «Βασίλισσας», η αντιμετώπιση προς τον Αζάρ παραμένει η ίδια. Η φετινή σεζόν εξελίσσεται στην χειρότερή του, στην παρουσία του στο «Μπερναμπέου».  Η τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται στις 3 Ιανουαρίου, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Καθερένιο, ομάδα 4ης κατηγορίας της Ισπανίας, για τους «32» του Copa Del Rey, εκεί που ξεκίνησε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνολικά τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 7 αγώνες, τρεις για την La Liga, 1 στο Κύπελλο και 3 στο Champions League, έχοντας σημειώσει 1 γκολ και 1 ασίστ. Οι φορές που έχει τραυματιστεί την φετινή σεζόν είναι τρεις, γεγονός που τον έχει κρατήσει στα πίτς για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ετοιμοπόλεμος, αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια του Βελγίου στη διοργάνωση, χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα να συνεχίσει πέρα από τη φάση των ομίλων.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε δήλωσε: «Μου λείπει να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω. Θέλω να περνάω καλά. Για μένα θέλω να είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Ακόμη ο Αζάρ τόνισε: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ, πάντα το λέω. Ελπίζω να παίξω για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Οι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες για μένα, αλλά πιστεύω πως θα έιμαι ακόμη εδώ την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να παίξω για την Ρεάλ ξανά.»

Για τους τριγμούς στη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι: «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αλλά δεν μιλάμε μεταξύ μας».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024