Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες

Τέμπη: Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες

Επιθεωρητής και σταθμάρχης αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους.

Σε απολογία καλούνται την Παρασκευή από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι διώκονται ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ανάμεσα στους τρεις βρίσκεται ο επιθεωρητής κυκλοφορίας που ήταν εκείνος που τοποθέτησε στις νυχτερινές βάρδιες τον 59χρονο σταθμάρχη της Λάρισας, ο οποίος εχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος.

Ο επιθεωρητής της κυκλοφορίας διώκεται ποινικά για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια ως ισόβια. Επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, τόσες, όσοι και οι νεκροί της τραγωδίας και σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό, τόσες, όσοι και οι τραυματίες.

Θα απολογηθούν και οι δύο σταθμάρχες

Εκτός από τον επιθεωρητή κυκλοφορίας σε απολογία καλούνται και οι δύο απογευματινοί σταθμάρχες, οι οποίοι φαίνεται να έφυγαν νωρίτερα από το πόστο τους πριν από τη λήξη της βάρδιας τους.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να ενημερωθούν και να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους, ενώ μετά την απολογία τους ο εφέτης ειδικός ανακριτής και ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024