Μια 43χρονη μητέρα συνελήφθη στα Γλυκά Νερά γιατί κλείδωσε τα παιδιά της, 8 και 5 ετών, στο σπίτι κι έφυγε. Τα παιδάκια άρχισαν να φωνάζουν, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και η μητέρα κατέληξε στο αυτόφωρο κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Παρόμοια περιστατικά σε Ψυχικό και Πατήσια
Σύμφωνα με το STAR, πριν από τρεις μέρες είχε καταγγελθεί στην αστυνομία παρόμοιο περιστατικό στο Ψυχικό, όπου ένας 42χρονος πατέρας άφησε μόνο του στο σπίτι το 7χρονο παιδί του.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα έλειπε από το σπίτι και είχε αφήσει το παιδί στον σύζυγό της. Εκείνος όμως το άφησε μόνο του, κλείδωσε κι έφυγε.
Το παιδάκι άρχισε να κλαίει και να φωνάζει με αποτέλεσμα οι γείτονες που το άκουσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Χειροπέδες σε ζευγάρι που εγκατέλειψε τα παιδιά του στο μπαλκόνι
Κλειδωμένα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στα Πατήσια, άφησε ένα ζευγάρι Μαροκινών, τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας μόλις 3 και 6 ετών.Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελίες κατοίκων που άκουσαν τα παιδιά να κλαίνε, συνέλαβαν έναν 36χρονο και την 27χρονη σύντροφό του, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκαν για το συμβάν το βράδυ του Σαββάτου και έσπευσαν στην οδό Κέας στα Πατήσια, όπου εντόπισαν κλειδωμένα σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου τα δύο ανήλικα.
Οι γονείς τους είχαν φύγει από το σπίτι, αφήνοντας τα παιδιά μόνα τους. Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων τα δύο παιδία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας