Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Rolex: Κατασκευάζει τρεις μονάδες παραγωγής και μια νέα εγκατάσταση

Rolex: Κατασκευάζει τρεις μονάδες παραγωγής και μια νέα εγκατάσταση

H ζήτηση έχει φθάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα επί του παρόντος

Η υψηλή ζήτηση για τα προϊόντα της την οποία δεν μπορούσε να την είχε προβλέψει, αναγκάζει τη Rolex να κατασκευάσει δύο νέες μονάδες παραγωγής και μια νέα εγκατάσταση προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ελβετική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών, στην οποία αναφέρει ότι οι εργασίες στον καντόνι του Φριμπούρ στην Ελβετία θα ξεκινήσουν αργότερα στη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει μια επένδυση ύψους 1 δισ. ελβετικών φράγκων (1,1 δισ. δολάρια) για την κατασκευή επίσης μιας μονάδας κατασκευής στην ίδια περιοχή, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2029.

Αδυναμία διευθέτησης παραγγελιών

Με τη ζήτηση να έχει φθάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα επί του παρόντος, η Rolex αδυνατεί να διευθετήσεις τις νέες παραγγελίες άμεσα. Τα νέα της ρολόγια δεν είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της, ενώ μεγάλοι πελάτες της όπως ο όμιλος Watches of Switzerland, είναι αναγκασμένοι να μπαίνουν σε λίστα αναμονής.

Η έλλειψη αυτή έχει πυροδοτήσει ένα κύμα δευτερογενών αγορών, με τους καταναλωτές να αγοράζουν μεταχειρισμένα ρολόγια. Αυτό το κύμα με τη σειρά του, έχει ωθήσει τις τιμές σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας -όπως το Daytona Cosmograph-, σε υψηλότερα επίπεδα από την επίσημη τιμή λιανικής πώλησης.

Αυξάνεται η παραγωγή

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, οι εργασίες για τη μία μονάδα συνολικής έκτασης 9.000 τ.μ. στο Ρομόντ της Ελβετίας αναμένεται να ξεκινήσουν κατά το β΄ εξάμηνο του 2023 και να τεθεί σε λειτουργία το 2025.

Μια προσωρινή μονάδα θα κατασκευαστεί στο βιομηχανικό πάρκο Villaz-Saint-Pierre με στόχο να έχει ολοκληρωθεί το 2024, ενώ η τρίτη εγκατάσταση θα είναι ένα κέντρο για προσλήψεις στην πόλη Bulle. Τα σχέδια για αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας και για την προσωρινή εγκατάσταση, αρχικά είχαν αναφερθεί στις τοπικές εφημερίδες του Φριμπούρ La Gruyère και La Liberté.

Πηγή: OT.GR

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024