Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια, που είναι έγκυος
Πως και πως περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου τη στιγμή που θα γίνει μητέρα. Η παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.
Μάλιστα, το ζευγάρι πριν τον ερχομό του παιδιού τους σχεδιάζει να παντρευτεί. Η ίδια το βράδυ του Σαββάτου (11/3) έδωσε το παρών σε εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.
«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ».
Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».
Τέλος για την πρόταση γάμου, σημείωσε: «Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
- Ο Άντι Μπέρναμ θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας – Τον στηρίζει η πλειοψηφία των Εργατικών βουλευτών
- Πέθανε η Αντουανέτ Μπάουερ, η ηθοποιός του Star Trek και του The Twilight Zone
- Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης λόγω φωτιάς – Η ανακοίνωση
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Με επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου απαντά το Ιράν στα πλήγματα των ΗΠΑ – Χτύπημα και σε 2ο πλοίο στα Στενά
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Γαλακτοκομικά: Αυξήθηκε 11% το διεθνές εμπόριο – Το τυρί παραμένει η «ατμομηχανή» του κλάδου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442