Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Ρότζερς 2-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση για τη Μαρία

Σάκκαρη – Ρότζερς 2-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση για τη Μαρία

Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Indian Wells πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Σέλμπι Ρότζερς με 2-1 κάνοντας μάλιστα μια μεγάλη ανατροπή.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στα σετ πραγματοποιώντας ένα κακό ξεκίνημα, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στη Σέλμπι Ρότζερς, κάνοντας την ανατροπή με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-0) και παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Η Μαρία δεν είχε την εκκίνηση που θα ήθελε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, βλέποντας την Αμερικανίδα να της παίρνει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 6-2. Ωστόσο αυτό δεν την πτόησε και βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση.

Το δεύτερο σετ ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικό. Η Ρότζερς έκανε το μπρέικ για το 2-1, όμως η απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν άμεση για το 2-2. Η αντίπαλος της Σάκκαρη είχε την ευκαιρία της για άλλο ένα μπρέικ στο 4-4, αλλά και πάλι η 27χρονη έδειξε την ποιότητά της ανατρέποντας τα δεδομένα και φτάνοντας στο 6-4 για το 1-1.

Το… νερό είχε μπει στο αυλάκι για τη Μαρία που ήταν καταιγιστική στο τρίτο και τελευταίο σετ όπου διέλυσε την αντίπαλό της με 6-0, ολοκληρώνοντας έτσι με άνετο τρόπο ένα δύσκολο ματς και μια μεγάλη ανατροπή για την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Την Κυριακή (12/3) θα έρθει αντιμέτωπη με την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία, για μια θέση στη φάση των «16». Η Καλίνινα είχε αποκλείσει νωρίτερα την Λίντα Φρουχίτοβα, με 4-6, 6-4, 7-5.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024