Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Μεγάλη νίκη με Χάαλαντ

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Μεγάλη νίκη με Χάαλαντ

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Η άσπρη βούλα έδωσε τη λύση στη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «Πολίτες» τα βρήκαν σκούρα στο Selhurst Park Stadium, αλλά τελικά, κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Τρίτη διαδοχική νίκη για την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην εφετινή Premier League και πάντα στο… κυνήγι της Αρσεναλ. Στους δύο πόντους μείωσε την απόσταση από την κορυφή η Σίτι, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν επικίνδυνη έξοδο (12/3, 16:00) στην έδρα της Φούλαμ.

Το ρόλο του… λυτρωτή για τη Σίτι ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός killer ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Πεπ.

Στο τρίτο μόλις λεπτό ο Γκουαΐτα έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ρόδρι, ενώ στο 4’ το σουτ του Γκρίλις πέρασε ελάχιστα έξω. Στοπ 28ο λεπτό ο Ακέ από αριστερά έστρωσε στον Χάαλαντ που από θέση βολής, πάσαρε άστοχα.

Η Σίτι ασκούσε ασφυκτική πίεση στα καρέ της Πάλας και στο 57ο λεπτό, ο Γκουαΐτα κατέβασε ρολά σε εκτέλεση φάουλ του Φόντεν. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αλβαρες πέταξε στα… σκουπίδια τεράστια ευκαιρία.

Τελικά, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 76ο λεπτό. Ο Ολισέ υπέπεσε σε χαζό πέναλτι στον Ιλκάι Γκιντογκάν, με τον Χάαλαντ να εκτελεί εύστοχα για το τελικό 0-1.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν (71’ Γουόρντ), Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Λοκόνγκα, Μιλιβόγιεβιτς (62’ Αχαμαντά), Σλουπ (80’ Εντουάρ), Ολίσε, Αγιού (80’ Εζέ), Ζαχά.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς (89’ Γουόκερ), Ντίας, Ακάντζι, Ακέ, Ρόδρι, Γκιντογκάν,

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024