Τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.
Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Ιβαν Νάσμπεργκ να τίθεται νοκ άουτ. Ο νεαρός αμυντικός έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.
Φιλίπε Σοάρες, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς παραμένουν στα πιτς για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει στην αποστολή τους Ολιβέιρα και Μιχαηλίδη.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.