Μητσοτάκης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη
«Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας» η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας, αναφέρει με ανάρτησή του twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 10, 2023
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση


