Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα βρεφικά καλλυντικά;

Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα βρεφικά καλλυντικά;

Ο χρυσός κανόνας λοιπόν είναι, να αναζητήσετε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μωρά.

Ως γονιός θέλετε το καλύτερο για το παιδί σας. Αυτό περιλαμβάνει και την καλύτερη ρουτίνα περιποίησης δέρματος για να διατηρήσει το δέρμα τους απαλό και υγιές.

Όταν, λοιπόν, αγοράζετε βρεφικά προϊόντα για το μωρό σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που είναι ασφαλή για το ευαίσθητο δέρμα του.

Προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για όλους θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα του μωρού σας. Ο χρυσός κανόνας λοιπόν είναι, να αναζητήσετε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μωρά.

Το άρωμα, το σαπούνι και το αλκοόλ, που βρίσκονται συχνά σε προϊόντα για ενήλικες, μπορούν όλα να ερεθίσουν το δέρμα του μωρού σας ή ακόμα και να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος που φτιάχνονται για μωρά πρέπει να έχουν χαμηλότερα επίπεδα αρώματος και δεν πρέπει να περιέχουν σαπούνι ή οινόπνευμα.

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι τα «καλύτερα για το δέρμα του μωρού» που θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε με ένα.

Οταν πρόκειται για το μωρό σας, είναι καλύτερο να επιμείνετε σε προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα «φυσικά». Διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων και αποφύγετε να αγοράζετε προϊόντα που περιέχουν βαφές και χημικές ουσίες όπως parabens, θειικά άλατα και φθαλικές ενώσεις, καθώς μπορεί να βλάψουν το μωρό σας

Πώς όμως μπορείτε να ελέγξετε εάν ένα προϊόν είναι αποτελεσματικό για το παιδί σας;

Πολλά προϊόντα με χημικά μπορεί να σας παρασύρουν με τα φρουτώδη/λουλουδάτα ή άλλα νόστιμα αρώματα και την υφή τους, αλλά είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί. Μια συνετή επιλογή θα ήταν φυσικά τα φυσικά προϊόντα

Ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα

  • Απαλό υγρό καθαρισμού 2 σε 1 για το σώμα και τα μαλλιά του, χωρίς σαπούνι, με ουδέτερο pH, το οποίο σέβεται το υδρολιπιδικό φιλμ της ευαίσθητης επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών και δεν ερεθίζει τα μάτια.
  • Ενυδατικό γαλάκτωμα με λεπτόρρευστη υφή, το οποίο εφαρμόζεται στο σώμα του μωρού κάνοντάς του απαλό μασάζ.
  • Προστατευτική κρέμα για την καθημερινή αλλαγή της πάνας, για την πρόληψη κοκκινίλων και ερεθισμών, που δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα ανάμεσα στο δέρμα του μωρού και στην πάνα, η οποία απομονώνει την υγρασία.
  • Επανορθωτική και καταπραϋντική κρέμα για την καταπολέμηση του ερυθήματος που προκαλούν οι πάνες και όχι μόνο.

Ολα τα προϊόντα βρεφικής περιποίησης  θα τα βρείτε σε αμέτρητη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο παιδί σας. Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και επιλέξετε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA και τα προϊόντα σας θα σας παραδοθούν, άμεσα και σε μια αποστολή, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024