Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεωφορείο: Αυτό είναι το κομμάτι από την οροφή του 040 που κατέρρευσε - Κινδύνευσαν επιβάτες

Λεωφορείο: Αυτό είναι το κομμάτι από την οροφή του 040 που κατέρρευσε – Κινδύνευσαν επιβάτες

«Ζούμε από σύμπτωση», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε δρομολόγιο αστικού λεωφορείου 040 καθώς αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν επιβάτες.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο του ΟΑΣΑ εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα και περίπου στο ύψος της Καλλιθέας ακούστηκε ένα μπαμ και επιβάτες διαπίστωσαν ότι είχε αποκολληθεί ένα κομμάτι από την οροφή.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 40 άτομα και από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κομμάτι που έπεσε ήταν αρκετά μεγάλο και ευτυχώς οι επιβάτες ήταν πολύ τυχεροί που δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

«Ζούμε από σύμπτωση»

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» 105,5 ένας εκ των επιβατών του 040 αναφέρθηκε στις συνθήκες του ατυχήματος σημειώνοντάς πως «ζουν από σύμπτωση».

«Βρισκόμουν στο λεωφορείο με κατεύθυνση προς Καλλιθέα και κάποια στιγμή στο ύψος της Εθνάρχου Μακαρίου ακούστηκε ένα τρομερός θόρυβος σαν κάτι να έσπασε. Γυρίσαμε πίσω και στο δεύτερο μισό του λεωφορείου είναι αυτά με το έλασμα, ένα κομμάτι της εξωτερικής οροφής αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε κάτω. Ευτυχώς το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο και δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο οδηγός τρόμαξε, σταμάτησε το λεωφορείο και μόλις έστριψε επί της Θησέως σταμάτησε και μας κατέβασε», είπε αρχικά.

Είχε γύρω στους 40 επιβάτες αλλά επειδή ήτα. Ήταν φαινομενικά καινούργιο. Ξεκόλλησε στα καλά καθούμενα και έφυγε ένα κομμάτι. Ο οδηγός τρόμαξε και του φώναζε κόσμος να σταματήσει ι γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Ζούμε από σύμπτωση, γιατί πλέον δεν πλέον δεν πιστεύουμε στα θαύματα», συμπλήρωσε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024