Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Λύγισε» πατέρας που έχασε την κόρη του το 2003

Τέμπη: «Λύγισε» πατέρας που έχασε την κόρη του το 2003

«Η λέξη “κουράγιο” είναι λίγη» λέει για τους γονείς των τραγικών θυμάτων στα Τέμπη.

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ξύπνησε μνήμες από το 2003 όταν 21 μαθητές που επέστρεφαν από τη σχολική εκδρομή τους στην Αθήνα, στο Μακροχώρι Ημαθίας, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ένας από τους τραγικούς γονείς, που έχασε την κόρη του στο τραγικό δυστύχημα του 2003 στα Τέμπη, ξαναζεί την τραγωδία εκείνων των ημερών και περιγράφει τον πόνο όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

«Έμεινα άφωνος με αυτό που συνέβη. Είναι τραγικό, τώρα σκέφτομαι όλους αυτούς τους γονείς γιατί τα περισσότερα είναι νέα παιδιά, με όνειρα για τη ζωή τους και ξαφνικά φύγανε από κοντά μας» είπε αρχικά ο πατέρας που είχε χάσει την κόρη του στο πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο στα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έρχονται στο μυαλό μου άσχημες μνήμες»

«Στην περιοχή μου έχουμε το δυστύχημα με τα 21 παιδιά που χαθήκανε το 2003 στα Τέμπη. Για κάποιους μπορεί να έχει ξεχαστεί όλο το περιστατικό, αλλά για εμάς δεν ξεχνιέται. Το ζούμε κάθε μέρα, μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας, η στεναχώρια είναι απερίγραπτη. Έρχονται στο μυαλό μου άσχημες μνήμες. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει στο παρελθόν και μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε όλους αυτούς που ψάχνουν τους δικούς της ανθρώπους» συγκλονίζει μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Παρόμοια περίπτωση ήταν και το δικό μας το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί από τα τελευταία. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Η λέξη “κουράγιο” είναι λίγη» καταλήγει ο τραγικός πατέρας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024