Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περού: 13 νεκροί σε τροχαίο - Ανάμεσά τους 4 ανήλικοι - Τα θύματα κάηκαν μέσα σε λεωφορείο

Περού: 13 νεκροί σε τροχαίο – Ανάμεσά τους 4 ανήλικοι – Τα θύματα κάηκαν μέσα σε λεωφορείο

Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοταξί στο Περού είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 13 ανθρώπων, ανάμεσά τους τεσσάρων ανηλίκων, που κάηκαν μέσα στο λεωφορείο.

Τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιφέρεια Ανκας του Περού, βόρεια από την πρωτεύουσα Λίμα, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοταξί (φωτογραφία, επάνω, από radiorsd.pe), ανακοίνωσε η αστυνομία.

Επιασε φωτιά

Το δυστύχημα έγινε χθες Κυριακή το πρωί (τοπική ώρα) στο 380ό χιλιόμετρο της βόρειας παναμερικανικής οδού, στην επαρχία Κάζμα, κάπου 370 χιλιόμετρα βόρεια από τη Λίμα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε πάνω από πενήντα επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο προς την περουβιανή πρωτεύουσα από την περιφέρεια Πίουρα (βόρεια).


Φωτογραφία από elperuano.pe

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο και έπιασε φωτιά, διευκρίνισε η αστυνομία. Τα θύματα κάηκαν μέσα στο λεωφορείο. Ανάμεσά τους υπάρχουν τέσσερις ανήλικοι, σύμφωνα με την Εισαγγελία, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης του Περού.

Και προσθέτουν ότι ο εκπρόσωπος των αρχών είχε δηλώσει αρχικά πως διαπιστώθηκε μόνο ο θάνατος του οδηγού του μοτοταξί, αλλά αργότερα, όταν έγινε ο έλεγχος στο δεύτερο επίπεδο του λεωφορείου, ήρθαν αντιμέτωπες με το φρικτό θέαμα των καμένων πτωμάτων.

Πολύ συχνά τα δυστυχήματα

Τραυματίες διακομίστηκαν σε περιφερειακό νοσοκομείο στην Κάζμα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα φονικά τροχαία δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στους περουβιανούς δρόμους, κυρίως εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, της κακής κατάστασης των δρόμων και της έλλειψης σήμανσης.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024