Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Αχ. Καραμανλής: Συνθήματα έξω από το γραφείο του στις Σέρρες

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Συνθήματα έξω από το γραφείο του στις Σέρρες

Οργισμένες διαδηλώσεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη έγιναν σε πολλές πόλεις της χώρας την Τετάρτη 8 Μαρτίου, κάτι που συνέβη και στις Σέρρες.

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις για το «έγκλημα» στα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου σε δεκάδες πόλεις της χώρας, ενώ στην Αθήνα έγινε μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια.

Δυναμικές συγκεντρώσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα έγιναν και στις Σέρρες. Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο, εκατοντάδες διαδήλωσαν έξω από το πολιτικό γραφείο του παραιτηθέντα υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αιχμηρά συνθήματα

«Μαύρο – μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του ανήκει είναι στη φυλακή», ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα. Δείτε το σχετικό βίντεο που μετέδωσε το Kontra Channel:

Θυμίζουμε ότι μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο τέως υπουργών Μεταφορών, μια απόφαση που πάρθηκε λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αντιδράσεις υπάρχουν ακόμα και εντός Νέας Δημοκρατίας, όπως φάνηκε από τη δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Πατέρας θύματος καταθέτει μήνυση στον Καραμανλή

Μήνυση και αγωγή στον Κώστα Αχ. Καραμανλή θα κάνει η οικογένεια του Δημήτρη Ασλανίδη, του 26χρονου που σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης, όπως είχε δηλώσει ο πατέρας του, είχε πάει στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του, Καλλιόπη, και επέστρεφε σπίτι του με το Intercity 62.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο δικηγόρος της οικογένειας του Δημήτρη Ασλανίδη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε: «ο κ. Ασλανίδης, πατέρας θύματος του δυστυχήματος μου έδωσε εντολή να καταθέσω μήνυση και ύστερα αγωγή στον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην υπουργό Μεταφορών, ο οποίος πριν το δυστύχημα είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς για τον ελληνικό λαό. Επίσης θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου».

Όπως είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, «θα κινηθούμε νομικά και θα αναζητήσουμε ποινικές ευθύνες γι΄ αυτό το φρικτό δυστύχημα, είτε είναι πολιτικά πρόσωπα είτε είναι από τον ΟΣΕ ακόμη και από την ιταλική εταιρεία που έχει τη διαχείριση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024