Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση Ρουσόπουλου σε Καραμανλή: «Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων»

Απάντηση Ρουσόπουλου σε Καραμανλή: «Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων»

Απάντηση στην αντίδραση κύκλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

«Οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος, στις αντιδράσεις κύκλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που σχολίασαν την στάση του άλλοτε κυβερνητικού εκπροσώπου απέναντι στον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ρουσόπουλου, που αφορούν στον τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν τον κ. Ρουσόπουλο προσωπικώς.

Τι είπε ο Θ. Ρουσόπουλος

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην υπουργός, Κώστας Καραμανλής, που πρόσφατα παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος είπε:

«Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η Δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω».

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκια και να έχει, δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο, με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη», εξήγησε ο κ. Ρουσόπουλος, μιλώντας στο Open.

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μια λύση», προσέθεσε. Και ανέφερε πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας, γιατί το επόμενο βήμα είναι οι ακρότητες, δηλαδή τα κόμματα που κινούνται εκτός δημοκρατικού τόξου να ωφεληθούν υπολογίζοντας ότι όλοι είναι ίδιοι»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024